Το PUBG σταματά τη λειτουργία 50-player deathmatch σε λιγότερο από 24 ώρες λόγω προβλημάτων server

Την Πέμπτη το βράδυ, το PlayerUnknown Battlegrounds ξεκίνησε για περιορισμένο χρόνο τη λειτουργία Desert Knights, ένα Deathmatch των 50 παικτών που αποτελείται από δέκα ομάδες των πέντε ατόμων σε μια μικρή γωνιά του Miramar.Σκοπός του Desert Knights mode ήταν να τρέξει μέχρι το τέλος του Σαββατοκύριακου, αλλά την Παρασκευή το απόγευμα ο developer Bluehole έπρεπε να τραβήξει το βύσμα νωρίς γιατί "έριξε" τους διακομιστές του παιχνιδιού και εμπόδισε τους παίκτες να συνδεθούν με το PUBG συνολικά.

Αυτό ήταν κακός συγχρονισμός. Οι παίκτες είχαν λιγότερες από 24 ώρες για να δοκιμάσουν τη λειτουργία, και δεν το έκαναν μέχρι το Σαββατοκύριακο, που θα ήταν ο μέγιστος χρόνος παιχνιδιού αφού μετά τελείωνε το event. Υποθέτω ότι η ομάδα δεν είχε άλλη επιλογή από το να το διακόψει όταν ανακάλυψαν ότι προκαλούσε προβλήματα αλλού, αλλά αυτό δεν είναι και μεγάλη παρηγοριά για τους παίκτες που ήταν πρόθυμοι να βουτήξουν μέσα στο νέο mode παιχνιδιού.Το πρώτο deathmatch mode του PUBG, το οποίο έτρεξε τον περασμένο μήνα, πήγε πολύ πιο ομαλά, οπότε ελπίζουμε ότι το πρόβλημα με το Desert Knights ήταν απλά κάτι που δεν θα ξανασυμβεί. Η εικασία μου είναι ότι το Desert Knights θα επιστρέψει σύντομα, δίνοντας στους παίκτες που το έχασαν άλλη μια ευκαιρία να το παίξουν.

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα