Τα Premium Παιχνίδια του Play Store που είναι δωρεάν για download το Σαββατοκύριακο

Η Google μέσω του Play Store μας έχει συνηθίσει σε premium παιχνίδια τα οποία τα δίνει για περιορισμένο χρονικό διάστημα εντελώς δωρεάν για κατέβασμα σε συσκευές android. Αν θέλετε να κατεβάσετε κάποιο παιχνίδι αυτό το Σαββατοκύριακο για να χαλαρώσετε σε κάποια παραλία ή στο σπίτι σας έχουμε βρει μερικά αρκετά αξιόλογα παιχνίδια που μας έκαναν καλή εντύπωση.

Match 3 Amazon

Κάντε ένα μαγευτικό ταξίδι στην κοιλάδα του ποταμού Αμαζονίου μαζί με έναν θαρραλέο εξερευνητή και τον σύντροφό του. Το εκπληκτικό τοπίο, τα μυστηριώδη σύμβολα στις αρχαίες πέτρες και ένα γνωστό αλλά ακόμα μαγευτικό gameplay είναι εγγυημένα για να σας φιλοξενήσουν για ώρες.

Πολυάριθμα επίπεδα με πολλές λεπτομέρειες και στόχους είναι γεμάτα από πιασάρικα μίνι παιχνίδια και διάφορα μπόνους που θα σας κρατήσουν αρκετές ώρες σε αυτό το Puzzle game. Είναι βαρετό να παίζεις μόνος σου; Προσκαλέστε τους φίλους σας στο Facebook, ανταγωνιστείτε τους σε  three-in-a-row games και παρακολουθήστε την πρόοδο και τη θέση τους στο παιχνίδι στον χάρτη. Για τους νέους παίκτες υπάρχουν διαθέσιμα videoguides που καλύπτουν βασικές τακτικές και κανόνες παιχνιδιού.

Κατεβάστε το από εδώ!

Lost Journey (Dreamsky)

Ένας άγγελος εξ ουρανού έρχεται στην Τζένιφερ με τη μορφή πεταλούδας. Αυτό το επίπεδο ύπαρξης αντικατοπτρίζει τον γαλήνιο κόσμο που άφησε πίσω του, αλλά υπάρχουν μυστικά - μνήμες - κρυμμένα εδώ. Καθώς η Jennifer συλλέγει τα θραύσματα των αναμνήσεών της, αντιμετωπίζει πολλές δοκιμασίες, αλλά οι ευτυχισμένες αναμνήσεις και η δύναμη του πνεύματός της σταθεροποιούν την αποφασιστικότητά της, προωθώντας την προς τα εμπρός. Με τον οδηγό της στην πλευρά της, η Jennifer μετατοπίζεται μέσα στο χρόνο και το διάστημα, αντιστρέφει τη βαρύτητα και κάνει το αδύνατο δυνατό για να βρει την ευτυχία της και το δρόμο της πίσω στον ουρανό. Η Jennifer θα αποκαλύψει την αλήθεια. θα φτάσει στο τέλος του Lost Journey;

Κατεβάστε το από εδώ!

Can you escape prison - Portal PRO

Το παιχνίδι είναι γεμάτο παζλ σε μια τρομακτική ατμόσφαιρα. Μπορείτε να ξεφύγετε από αυτό το μέρος; Δεν θα είναι εύκολο και μπορώ να σας διαβεβαιώσω! Είστε έτοιμοι για την πρόκληση; Θα περάσετε πολλές δοκιμασίες και θα πρέπει να λύσετε πολλούς γρίφους για να φτάσετε στο τέλος. Είναι ένα εθιστικό και τρομακτικό παιχνίδι περιπέτειας! Ελπίζουμε ότι θα το αγαπήσετε!

Κατεβάστε το από εδώ!

 

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα