Η Microsoft προσπαθεί να διορθώσει προβλήματα freeze του Chrome στην τελευταία έκδοση των Windows 10

Η Microsoft προσπαθεί να διορθώσει ορισμένα προβλήματα freezing και crashing με το πρόγραμμα περιήγησης Chrome της Google μετά την νέα ενημέρωση των Windows 10 Απριλίου 2018. Η Microsoft αναγκάστηκε να καθυστερήσει την αναβάθμιση των Windows 10 April 2018, λόγω μιας Blue Screen of Death (BSOD) τον περασμένο μήνα, και τώρα αντιμετωπίζει νέα προβλήματα με το Chrome και τη λειτουργία "Hey Cortana".Ένας αριθμός χρηστών του Chrome έχει αντιμετωπίσει ζητήματα μετά την εγκατάσταση της τελευταίας έκδοσης και η Microsoft λέει ότι γνωρίζει ότι οι συσκευές μπορούν να "κρεμάσουν" όταν χρησιμοποιούν την τελευταία έκδοση των Windows 10 και το Chrome. Η εταιρεία προσπαθεί να το επιδιορθώσει εγκαίρως για την επόμενη εβδομάδα έχει προγραμματίσει Patch την Τρίτη στις 8 Μαΐου, αλλά οι χρήστες που επηρεάζονται μπορούν να δοκιμάσουν τις ακόλουθες λύσεις:1. Δοκιμάστε μια ακολουθία πλήκτρων των Windows για να ξυπνήσετε την οθόνη. Από το πληκτρολόγιο, πατήστε ταυτόχρονα το πλήκτρο με το λογότυπο των Windows + Ctrl + Shift + B. Εάν βρίσκεστε σε tablet, πατήστε συγχρόνως τα κουμπιά αύξησης της έντασης ήχου και μείωσης έντασης, τρεις φορές μέσα σε δύο δευτερόλεπτα. Εάν τα Windows ανταποκρίνονται, θα ακούγεται ένας σύντομος ήχος και η οθόνη θα αναβοσβήνει, ενώ τα Windows προσπαθούν να ανανεώσουν την οθόνη.

2. Εάν χρησιμοποιείτε φορητό υπολογιστή, κλείστε και ανοίξτε το καπάκι του φορητού υπολογιστή.Είναι εκπληκτικό να βλέπουμε τέτοια προβλήματα με ένα δημοφιλές πρόγραμμα περιήγησης τρίτου κατασκευαστή το οποίο θα έπρεπε να έχει δοκιμαστεί από την Microsoft για την ενημέρωση των Windows 10 April 2018. Η Microsoft έχει εγγράψει 10 εκατομμύρια άτομα για να βοηθήσουν την εταιρεία να δοκιμάσει νέες ενημερώσεις των Windows 10, παρόλο που δεν είναι σαφές πόσοι το κάνουν ενεργά. Είτε έτσι είτε αλλιώς, η μπλε οθόνη και το πάγωμα του Chrome θα πρέπει να χτυπήσει συναγερμό στο Redmond για την ποιότητα του λογισμικού της τελευταίας ενημέρωσης των Windows 10. Η Microsoft σχεδιάζει να επεκτείνει ευρύτερα την ενημέρωση μέσω του Windows Update στις 8 Μαΐου και είμαστε έτοιμοι να επισκεφθούμε την εταιρεία για να δούμε αν αυτό συνεχίζεται.

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα