Η Atari® ανακοινώνει ότι η προ-πώληση του Atari VCS ™ ξεκινά στις 30 Μαΐου στο Indiegogo

Η Atari® - μία από τις πιο μεγαλύτερες μάρκες κατασκευής video game κονσόλας στον κόσμο - σήμερα ανακοινώνει ότι η προ-πώληση της νέας πλατφόρμας υλικού Atari VCS ™ θα ξεκινήσει στις 30 Μαΐου 2018. Η προπώληση είναι αποκλειστική από την Indiegogo και διαθέτει και περιορισμένη έκδοση Atari VCS Collector's Edition που θα έχει το ειδικό ρετρό εμπνευσμένο μέτωπο από ξύλο.

 Εκτός από την έκδοση Collector's Edition, οι θαυμαστές της Atari θα έχουν τη δυνατότητα να προ-παραγγείλουν το Atari VCS Onyx, μια κομψή μαύρη έκδοση. Θα προσφέρονται πακέτα Atari VCS early-birds, συμπεριλαμβανομένων του Onyx που ξεκινά από $ 199 USD για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Άλλα πακέτα θα περιλαμβάνουν το κλασικό Joystick και τον σύγχρονο Controller. Οι αρχικές αποστολές Atari VCS προγραμματίζονται για την άνοιξη του 2019. Οι φίλοι που έχουν εγγραφεί για ειδοποιήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο AtariVCS.com πριν από τις 24 Μαΐου 2018 θα είναι επιλέξιμοι για ειδικά κίνητρα αγοράς κατά τη διάρκεια της προπώλησης.Το VCS είναι μια εντελώς νέα συσκευή Atari που σχεδιάστηκε στην Καλιφόρνια από την Atari. Η εταιρεία έχει συνεργαστεί με την AMD που παρέχει τον επεξεργαστή Atari VCS με την τεχνολογία Radeon Graphics. Η πλατφόρμα Atari VCS προσφέρει υποστήριξη για ανάλυση 4K, περιεχόμενο HDR και 60FPS, ενσωματωμένες και επεκτάσιμες επιλογές αποθήκευσης, WiFi και Bluetooth 5.0 διπλής ζώνης, καθώς και υποστήριξη USB 3.0. Ο πλήρης κατάλογος των προδιαγραφών προϊόντων Atari VCS θα δημοσιευθεί με την προ-πώληση.

Το κλασικό joystick και ο νέος σύγχρονος Controller για το Atari VCS αναπτύσσονται σε συνεργασία με τον κορυφαίο κατασκευαστή περιφερειακών συσκευών video games Power A. Και τα δύο στοιχεία θα είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα πακέτα και ως αυτόνομες αγορές.Με ρετρό-εμπνευσμένο, αλλά όχι "ρετρό-κουτί", το Atari VCS θα είναι μια πλήρως προσαρμόσιμη εμπειρία ψυχαγωγίας. Αυτό σημαίνει πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα παιχνιδιών, μέσων και επιλογές συνεχούς ροής περιεχομένου. Ως φόρο τιμής στο παρελθόν, το Atari VCS καλύπτε - με το συμπεριλαμβανόμενο Atari Vault - περισσότερα από 100 κλασικά παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων όλων των arcade games όπως Asteroids®, Centipede®, Breakout®, Missile Command®, Gravitar® και Yars 'Revenge®; ένας αυξανόμενος κατάλογος παιχνιδιών και ένα πλήρες φάσμα σύγχρονων τίτλων, θα ανακοινωθεί αργότερα.Η Atari εκτιμά την έντονη περιέργεια της κοινότητας για τα παιχνίδια και το περιεχόμενο του VCS, τις προδιαγραφές υλικού, τα χρονοδιαγράμματα παραγωγής και άλλες βασικές πληροφορίες και είναι σίγουρη ότι θέτει τα σωστά κομμάτια για ένα επιτυχημένο προϊόν και ένα εντυπωσιακό λανσάρισμα.

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα