Μη ανακοινωθέν smartphone Nokia (Nokia X?) εντοπίζεται σε φωτογραφίες και διαθέτει εγκοπή

Ένα νέο smartphone της Nokia έχει εντοπιστεί αιφνιδιαστικά σε leaked φωτογραφίες από μια εκδήλωση της HMD Global. Η συσκευή, η οποία διαθέτει τον αριθμό μοντέλου TA-1099 και θα ονομάζεται (πιθανότατα) Nokia X, θα είναι το δέκατο smartphone (εξαιρουμένων των 2018 εκδόσεων και παραλλαγών) που θα κυκλοφορήσει η HMD Global.Οι εικόνες τραβήχτηκαν από τον Nokiamob (μέσω του Baidu Nokibar) νωρίτερα σήμερα και αποκαλύπτουν το smartphone που βρίσκεται σε ένα τραπέζι προβολής σε ένα ανώνυμο (κατά πάσα πιθανότητα ασιατικό) γεγονός. Παρόλο που δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την πηγή των πληροφοριών, φαίνεται αξιόλογη και η συσκευή αναγκάστηκε να ξεκινήσει στην Κίνα σήμερα.

nokiaX banner

Η εικονιζόμενη συσκευή διαθέτει μια οθόνη χωρίς bezels με ένα notch στην κορυφή (όπως μια άλλη δημοφιλής συσκευή τύπου "X"), ρύθμιση της διπλής πίσω κάμερας και οπτικό σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων. Φαίνεται επίσης ότι έρχεται με γυάλινο και μεταλλικό σώμα.

Μια πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας παίζει να είναι, στις 16 Μαΐου, η οποία έχει εμφανιστεί στην ταπετσαρία της συσκευής, η οποία συμπίπτει τυχαία με την παγκόσμια κυκλοφορία του OnePlus 6.Το ακουστικό μπορεί να είναι γνωστό σε άλλες περιοχές όπως το Nokia X6. Αυτή η συσκευή έχει φημολογηθεί στο παρελθόν με διαφορετικό σχεδιασμό, αλλά είναι πιθανό τα άλλα leaks να είναι ανακριβείς. Είναι επίσης πιθανό να ήταν ακριβείς και το X6 να είναι απλά μια ξεχωριστή συσκευή κάτω από την σειρά "X". Έως ότου η HMD Global προβεί σε επίσημη ανακοίνωση, μπορούμε μόνο να κάνουμε υποθέσεις.

Το Nokia X6 φημολογείται ότι φιλοξενεί μια οθόνη 5,8 ιντσών με αναλογία διαστάσεων 19: 9, chipset Snapdragon 636 και μνήμη RAM 6GB. Μια παραλλαγή χαμηλού κόστους, με ένα chipset MediaTek Helio P60 και μνήμη RAM 4GB, έχει επίσης υπαινιχθεί ότι θα κυκλοφορήσει.Θα πρέπει να έχουμε περισσότερα νέα σχετικά με αυτό το θέμα τις επόμενες ημέρες όπου και θα σας ενημερώσουμε. 

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα