Το Huawei P20 Pro ξεπέρασε σε πωλήσεις το P10 Plus κατά 316% στη Δυτική Ευρώπη

Μπορούμε να πούμε με ευκολία ότι το P20 Pro είναι ένα από τα καλύτερα smartphones Android που μπορείτε να αγοράσετε αυτή τη στιγμή. Φαίνεται ότι οι πωλήσεις αντανακλούν στα reviews και τις κριτικές, καθώς η Huawei αναφέρει ότι σε μόλις ένα μήνα το P20 Pro έχει ξεπεράσει σε πωλήσεις το περυσινό Huawei P10 Plus στη Δυτική Ευρώπη από ένα επιβλητικό 316%.Αυτό κάνει το Huawei P20 Pro τη συσκευή με τις καλύτερες πωλήσεις στη Δυτική Ευρώπη στην ιστορία της Huawei και το έκανε σε τέσσερις μόλις εβδομάδες. Σύμφωνα με την Huawei, οι περισσότερες πωλήσεις του P20 Pro στην Ευρώπη προέρχονταν από τη Γερμανία, τη Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Για μια χρονική περίοδο, το Huawei P20 Pro ήταν το πιο περιζήτητο smartphone στην αναζήτηση της Google στην Ισπανία, την Ιταλία και τη Γερμανία.

Για να το κάνει ένα smartphone τόσο γρήγορα, πραγματικά φωτίζει πόσο επιτυχημένη είναι η Huawei παγκοσμίως. Σήμερα, η Huawei είναι ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής smartphone παγκοσμίως και το πετυχαίνει χωρίς να έχει λιανική παρουσία στις Ηνωμένες Πολιτείες, κάτι που οι κορυφαίοι τίτλοι της Samsung και της Apple έχουν πάνω από την κινεζική εταιρεία.Μπορούμε μόνο να φανταστούμε πόσο επιτυχημένη θα ήταν η Huawei αν ήταν σε θέση να πουλήσει τα τηλέφωνά της στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι βέβαια λίγο αστείο πώς αυτή η πρόοδος συνεχίζει να εμποδίζεται. Το Huawei P20 Pro είναι το πρώτο smartphone στον κόσμο που διαθέτει μια κάμερα με τρεις φακούς. Αυτό το αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό βοήθησε το smartphone να κερδίσει τα υψηλότερα σχόλια ποτέ και για τις φωτογραφίες και τα βίντεο από την τοποθεσία reviews φωτογραφίας DxOMark.Το τηλέφωνο έχει Android 8.1 Oreo από το κουτί (με το EMUI 8.1 της Huawei), μια μπαταρία 4.000mAh, αποθήκευση 128GB και μνήμη RAM 6GB και πολλά άλλα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά που το κατατάσσουν ως ένα από τα καλύτερα smartphones μέχρι σήμερα.

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα