Τα LG G6, G5 και V20 θα πάρουν Android 8 σύντομα καθώς η LG εντείνει το update σε Oreo

Η LG ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα ότι το LG G6 θα αρχίσει να λαμβάνει την ενημέρωση σε Oreo 8.0 από τις 30 Απριλίου. Η LG, ίσως δίκαια, έλαβε κακή κριτική για τόσο πολύ καιρό άργησε να ενημερώσει το G6 στην τελευταία έκδοση του Android. Για να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά, τα Samsung Galaxy S8 και S8 Plus και τα Huawei P10 και P10 Plus κυκλοφόρησαν την ίδια στιγμή με το G6, όμως αυτά άρχισαν να λαμβάνουν το Oreo τον Μάρτιο.Ωστόσο, η τελευταία δήλωση της LG δείχνει ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να βελτιωθούν. Εκτός από την ανακοίνωση της ενημέρωσης του G6, η LG δήλωσε επίσης ότι το LG G5 και το V20 του 2016 θα είναι τα επόμενα στη σειρά για να λάβουν Oreo. Επιπλέον, ανακοίνωσε ότι το LG G6 θα έχει τα ίδια χαρακτηριστικά AI που εισήχθησαν για πρώτη φορά στο LG V30S ThinQ και στη συνέχεια στο LG V30.

Φέτος, η LG θέτει τις προσπάθειές της σε μια νέα στρατηγική στην αγορά των κινητών συσκευών. Μέχρι στιγμής, πολλά από αυτά που έχουμε δει ήταν αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο κυκλοφορεί τις σειρές G και V. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του LG G7 πήγε προς τα πίσω και το LG V30S ThinQ κυκλοφόρησε ως μια ελαφρώς αναβαθμισμένη έκδοση του V30.Τα αποτελέσματα αυτής της στρατηγικής δεν τα γνωρίζουμε ακόμη, αν και χθες το τμήμα mobile της LG ανακοίνωσε απώλειες ύψους 125 εκατομμυρίων δολαρίων. Εκτός από το νέο πρόγραμμα κυκλοφορίας κινητών, η LG προσπαθεί επίσης να αυξήσει τη διάρκεια ζωής της συσκευής. Η LG δήλωσε ότι θα το κάνει αυτό με την προσθήκη χαρακτηριστικών διαθέσιμων σε νέες συσκευές στα υπάρχοντα προϊόντα στο μέλλον.

Για να διευκολυνθεί αυτό, η LG άνοιξε ένα νέο Κέντρο Αναβάθμισης Λογισμικού στη Νότια Κορέα. Η διευκόλυνση στοχεύει να "παρέχει στους πελάτες σε όλο τον κόσμο ταχύτερες, πιο έγκαιρες, ενημερώσεις λογισμικού λειτουργικού συστήματος smartphone", δήλωσε η LG.

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα