Το Παιχνίδι Επιβίωσης H1Z1 έρχεται Δωρεάν στο PS4 τον Μάιο

Το H1Z1, το shooter-game μάχης που δημιουργήθηκε από την Daybreak Games, έρχεται δωρεάν στο PlayStation 4, με ανοιχτή beta έκδοση που ξεκινά στις 22 Μαΐου, όπως ανακοίνωσε σήμερα η εταιρία.Η έκδοση για το PS4 του H1Z1 θα αποκλίνει από το αντίστοιχο του PC - το οποίο κυκλοφόρησε επίσημα στο Steam νωρίτερα αυτό το έτος μετά από μια μακρά περίοδο Early Access - με ένα "νέο σύστημα εξέλιξης των όπλων, πλήρως επεξεργασμένο UI και νέα όπλα και εργαλεία".

Τα παιχνίδια της Daybreak διακρίνονται για την ταχύτητα του παιχνιδιού στη θύρα της κονσόλας H1Z1, λέγοντας σε μια ανακοίνωση ότι το H1Z1 διαθέτει τώρα ένα σύστημα εξοπλισμού, απλοποιώντας τη συλλογή λείας και τη διαχείριση αποθεμάτων. Ένα εξοικειωμένο μενού radial weapon, ώστε οι παίκτες να μπορούν να αλλάζουν γρήγορα μεταξύ των όπλων και των χειροβομβίδων και ένα ανανεωμένο HUD που παρέχει ζωτικές πληροφορίες με μια ματιά. Το σύστημα crafting έχει επίσης απομακρυνθεί από το παιχνίδι. "

Ο ανανεωμένος μηχανισμός της εξέλιξης των όπλων της κονσόλας του H1Z1 επιτρέπει στους παίκτες να παίρνουν έξι όπλα επιπέδου-ένα στην αρχή ενός αγώνα. Για να αποκτήσετε καλύτερο εξοπλισμό, οι παίκτες θα πρέπει να κυνηγήσουν τα airdrops."Τα airdrops κυκλοφορούν σε όλο τον χάρτη, μέσω των οποίων οι παίκτες μπορούν να πάρουν γνωστά όπλα όπως το AK και AR, καθώς και τα νέα KH43, Marauder, Combat Shotgun, CNQ-09, Scout Rifle και MK46. "Τα airdrops χρησιμεύουν ως ο πρωταρχικός τρόπος για την εξασφάλιση υψηλότερης θωράκισης και έχουν ανασχεδιαστεί για να παρέχουν στους παίκτες ένα μπόνους υγείας".

Το Daybreak θα έχει μια κλειστή beta στο PS4 για το H1Z1 αυτό το Σαββατοκύριακο. Οι ενδιαφερόμενοι παίκτες μπορούν να εγγραφούν στην ιστοσελίδα του παιχνιδιού.

Όταν το H1Z1 έκανε το ντεμπούτο του το 2015, είχε πολλαπλούς τρόπους παιχνιδιού, συμπεριλαμβανομένου ενός επίμονου παιχνιδιού επιβίωσης Open-World Day-style και του battle royale. Το last-man-standing mode σχεδιάστηκε με τη βοήθεια του Brendan "PlayerNunknown" Greene, ο οποίος αργότερα θα συνέχιζε να δημιουργεί τα Battlegrounds του PlayerUnknown.Από την έναρξη του H1Z1, έχει χωριστεί σε δύο διαφορετικά παιχνίδια. H1Z1: H1Z1: King of the Kill διατήρησε τη λειτουργία Battle Royale, ενώ το H1Z1: Just Survive προχώρησε με την ανοιχτή λειτουργία παιχνιδιού. H1Z1: H1Z1: King of the Kill μετονομάστηκε απλά σε H1Z1. Ενώ το H1Z1: Ο Just Survive μετονομάστηκε σε Just Survive.

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα