Αυτή είναι η πρώτη επίσημη εικόνα του Moto Z3 Play

Με το φημολογούμενο Moto Z3 Play να κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες, το Android Headlines κυκλοφόρησε σήμερα renders που ισχυρίζεται ότι είναι η πρώτη επίσημη εμφάνιση του τηλεφώνου.Το Android Headlines γράφει ότι το render προέρχεται από μια ανώνυμη πηγή, η εικόνα αποκαλύπτει την αφαίρεση του μπροστινού αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων που βρέθηκε στο Moto Z Play και το Moto Z2 Play. Αντ 'αυτού, ο αισθητήρας έχει μετακινηθεί πλευρικά για να δώσει στην οθόνη περισσότερο χώρο.

Λόγω της κίνησης αυτής, η Motorola μπορεί να πάρει τον δρόμο της Sony και να έχει τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων με διπλή δράση δηλαδή και ως κουμπί Power του Moto Z3 Play. Μια πρόσφατη έκθεση υποστηρίζει μια τέτοια κίνηση, καθώς και μια στροφή προς οθόνη 6 ιντσών με ανάλυση Full HD + (2.160 x 1.080) και αναλογία εικόνας 18: 9.Επίσης, η υποτιθέμενη επίσημη εμφάνιση δείχνει τις δύο κύριες κάμερες του Moto Z3 Play. Αναφορές αποκαλύπτουν έναν συνδυασμό καμερών 12MP και 8MP, ο οποίος μπορεί να υποδεικνύει μια λειτουργία πορτρέτου για τις κάμερες.

Αυτό που ίσως δεν βρίσκεται στο κινητό είναι μια υποδοχή ακουστικών. Η υποτιθέμενη επίσημη απόδοση δεν δείχνει το Moto Z3 Play με τρόπο που μας επιτρέπει να δούμε την υποδοχή ακουστικών, αν και οι προηγούμενες αναφορές υπολόγισαν στην απουσία της.

Όπως μάθαμε από την πρόσφατη επίσκεψη της Moto Z3 Play στην FCC, το τηλέφωνο φαίνεται επίσης να διαθέτει το chipset Snapdragon 636, 4GB μνήμης RAM και αποθήκευση 32GB ή 64GB. Σύμφωνα με την Qualcomm, ο Snapdragon 636 είναι πιο ισχυρός από τον Snapdragon 625 και τον 630 πριν από αυτόν.

moto z3 play ahΑκόμα κι αν ο υποτιθέμενη επίσημη εικόνα ταιριάζει με αυτά που έχουμε μάθει για το Moto Z3 Play μέχρι τώρα, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Αναμείνετε πρόσθετες πληροφορίες που θα διαρρεύσουν καθώς πλησιάζουμε στο φημισμένο event παρουσίασης του κινητού το Ιούνιο.

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα