Πώς να αλλάξετε την ανάλυση της οθόνης στο Android τηλέφωνο σας

Αυτό το How to σας δείξει πώς μπορείτε να αυξήσετε ή να μειώσετε το μέγεθος των αντικειμένων στην οθόνη του Android (π.χ. εφαρμογές), μειώνοντας ή αυξάνοντας το προεπιλεγμένο DPI του Android (κουκκίδες ανά ίντσα). Αυτή είναι μια τυπική επιλογή στο μενού Ρυθμίσεις οποιουδήποτε Android τρέχει Nougat (Android 7.0) ή υψηλότερη έκδοση (android 8).

Λάβετε υπόψη ότι η πραγματική ανάλυση του Android σας, η οποία καθορίζεται από την ίδια την οθόνη, δεν μπορεί να αλλάξει.

Αλλαγή ανάλυσης στο Android Nougat και πάνω

1.Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις του Android. Αγγίξτε το εικονίδιο της εφαρμογής Ρυθμίσεις θα το βρείτε στις εφαρμογές σας. Μπορείτε επίσης να σύρετε το δάχτυλό σας προς τα κάτω από το επάνω μέρος της οθόνης και στη συνέχεια να πατήσετε το εικονίδιο με το γρανάζι στο αναπτυσσόμενο μενού που εμφανίζεται.

2. Μετακινηθείτε προς τα κάτω και πατήστε Σχετικά με το τηλέφωνο. Θα το βρείτε στο κάτω μέρος του μενού "Ρυθμίσεις". Σε ένα Samsung Galaxy, πατήστε Οθόνη.

3. Αγγίξτε την επικεφαλίδα "Αριθμός έκδοσης" 7 φορές. Αυτό θα ξεκλειδώσει το στοιχείο μενού επιλογών προγραμματιστή, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αλλάξει την ανάλυση του Android σας. Θα πρέπει να δείτε ένα μήνυμα "Είστε πλέον προγραμματιστής!" να εμφανίζεταιόταν έχει ενεργοποιηθεί η λειτουργία προγραμματιστή.
Σε ένα Samsung Galaxy, θα επιλέξετε εδώ μια ανάλυση οθόνης πατώντας και σύροντας το ρυθμιστικό αριστερά ή δεξιά για να μειώσετε ή να αυξήσετε την ανάλυση.4. Πατήστε το κουμπί "Πίσω". Με τον τρόπο αυτό θα επιστρέψετε στη σελίδα Ρυθμίσεις. Σε ένα Samsung Galaxy, πατήστε APPLY στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης. Η επίλυση θα πρέπει να εφαρμοστεί αμέσως.

5. Πατήστε Επιλογές για προγραμματιστές. Σε ορισμένα τηλέφωνα Android, ίσως χρειαστεί να μετακινηθείτε προς τα επάνω ή προς τα κάτω για να βρείτε αυτή την επιλογή.

6. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πιέστε "Μικρότερο πλάτος". Θα βρείτε αυτήν την επιλογή κοντά στο κάτω μέρος της σελίδας. Με αυτόν τον τρόπο ανοίγει ένα αναδυόμενο παράθυρο. Αυτή η επιλογή βρίσκεται κοντά στο κάτω μέρος της σελίδας Επιλογών προγραμματιστή, οπότε ίσως χρειαστεί να μετακινηθείτε προς τα κάτω για λίγο πριν την φτάσετε.

7. Εισάγετε ένα νέο πλάτος. Αγγίξτε το πεδίο κειμένου στη μέση του αναδυόμενου παραθύρου και πληκτρολογήστε το επιθυμητό πλάτος ανάλυσης. Όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός, τόσο μικρότερο θα εμφανίζονται τα στοιχεία της οθόνης (κείμενο, εικονίδια κλπ.).
Οι αναλύσεις στο Android μπορούν να είναι τόσο χαμηλές όσο 120 ή υψηλότερες από 640 (κάπου στο 480 νομίζω θα είναι καλά).

Πατήστε OK. Βρίσκεται στο κάτω μέρος του αναδυόμενου παραθύρου. Με αυτόν τον τρόπο θα προσαρμόσετε την ανάλυση του Android σας.

Περισσότερα

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Web designer τα τελευταία 12 χρόνια. Στον ελεύθερο του χρόνο παιδεύεται (και παιδεύει) με οτιδήποτε πέσει στα χέρια του, από υπολογιστές, κινητά, gadgets μέχρι φωτογραφικές μηχανές ( Μετά δεν λειτουργεί Τίποτα!).
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης