Συνήθη προβλήματα του LG G7 και πώς να τα διορθώσετε

Παρά το γεγονός ότι πρόσφερε μερικά φανταστικά smartphones, η LG απέτυχε να σημειώσει αξιοσημείωτη πρόοδο πέρυσι. Η εταιρία ελπίζει για ένα καλύτερο 2018 με το LG G7 ThinQ, ένα ακόμα εξαιρετικό smartphone, με εξαιρετικά φωτεινή οθόνη, υπέροχη εμφάνιση και μοναδική εμπειρία κάμερας και ήχου. Η LG τα έχει πάει πολύ καλά εδώ.

Ωστόσο, όπως συμβαίνει με οποιαδήποτε συσκευή, το LG G7 έχει μερικά προβλήματα που οι χρήστες πρέπει να αντιμετωπίσουν. Εδώ είναι μερικά από τα πιο κοινά προβλήματα LG G7, και μερικές πιθανές λύσεις!

Προβλήματα αυτόματης φωτεινότητας του LG G7

Ορισμένοι χρήστες έχουν παρατηρήσει ότι η λειτουργία αυτόματης φωτεινότητας δεν λειτουργεί όπως αναμένεται. Σε μερικές περιπτώσεις, οι χρήστες έχουν βρει ότι η φωτεινότητα δεν είναι κάτω από 11 ή 12 τοις εκατό ακόμη και σε πολύ σκοτεινές περιοχές. Αυτό ήταν ένα θέμα με το LG G6 και είναι επίσης στο LG G7.

Πιθανές λύσεις:

Αυτό φαίνεται να είναι ένα πρόβλημα βαθμονόμησης με τη δυνατότητα αυτόματης φωτεινότητας. Όταν βρίσκεστε σε σκοτεινή περιοχή, ρυθμίστε χειροκίνητα το ρυθμιστικό φωτεινότητας στο μηδέν, ακόμη και αν είναι ενεργοποιημένη η αυτόματη φωτεινότητα. Τώρα απενεργοποιήστε και ενεργοποιήστε την αυτόματη φωτεινότητα και όλα θα πρέπει να λειτουργούν όπως αναμένεται.

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες εκδόσεις της συσκευής οι οποίες δεν επιτρέπουν την προσαρμογή του ρυθμιστή όταν ενεργοποιείται η αυτόματη φωτεινότητα. Σε αυτήν την περίπτωση, απενεργοποιήστε την αυτόματη φωτεινότητα, ρυθμίστε χειροκίνητα τη φωτεινότητα σε χαμηλό επίπεδο και ενεργοποιήστε ξανά τη λειτουργία.

Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Lux Auto Brightness που είναι διαθέσιμη στο Google Play Store. Είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία για να έχετε τον καλύτερο έλεγχο της δυνατότητας αυτόματης φωτεινότητας της συσκευής. Η δωρεάν έκδοση της εφαρμογής μπορεί να βρεθεί εδώ.

Το ποσοστό μπαταρίας στο LG G7 λείπει από τη γραμμή κατάστασης

Ορισμένοι χρήστες έχουν παρατηρήσει το ποσοστό μπαταρίας δεν εμφανίζεται στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης στη γραμμή κατάστασης, ακόμη και με όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις ενεργοποιημένες. Ο αριθμός εμφανίζεται όταν τραβηχτεί προς τα κάτω ο πίνακας ειδοποιήσεων.

Πιθανή λύση:

Αυτό φαίνεται να είναι ένα απλό σφάλμα που ελπίζουμε να επιδιορθωθεί σε μια επικείμενη ενημέρωση, αλλά έχει γίνει ένα από τα πιο κοινά προβλήματα στο LG G7. Μια λίστα εναλλακτικών λύσεων έχουν επίσης δουλέψει για διάφορους χρήστες.

Μεταβείτε στην επιλογή Ρυθμίσεις> Μπαταρία και απενεργοποιήστε τη ρύθμιση "Ποσοστό μπαταρίας στη γραμμή κατάστασης". Για ορισμένους χρήστες, αυτό αρκεί για να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα. Επίσης, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Οθόνη> Νέα δεύτερη οθόνη και βεβαιωθείτε ότι η επιλογή Standard είναι επιλεγμένη.

Ορισμένοι χρήστες  διαπίστωσαν ότι όταν πραγματοποίησαν επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (μπορείτε να βρείτε τις οδηγίες σχετικά με το πώς να το κάνετε παρακάτω) επιλύθηκε το πρόβλημα. Ωστόσο, προτείνουμε αυτό το βήμα ως έσχατη λύση, καθώς θα χάσετε όλα τα δεδομένα σας και θα πρέπει να ρυθμίσετε το τηλέφωνο από την αρχή (μην ξεχάσετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας).

Οι περισσότεροι χρήστες που αντιμετώπισαν αυτό το πρόβλημα έχουν διαπιστώσει ότι φαίνεται να σχετίζεται με το μέγεθος της οθόνης. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Οθόνη> Μέγεθος οθόνης και ρυθμίστε τη στο μικρότερο μέγεθος. Αυτό επιστρέφει τον αριθμό ποσοστού μπαταρίας πίσω δίπλα στο εικονίδιο της μπαταρίας στη γραμμή κατάστασης.

Θέματα συνδεσιμότητας LG G7

Όπως συμβαίνει με κάθε νέα συσκευή, τα προβλήματα συνδεσιμότητας με Bluetooth και Wi-Fi είναι κοινά προβλήματα και δεν λείπουν από το LG G7.

Πιθανές λύσεις:

Ζητήματα Wi-Fi

 1. Απενεργοποιήστε τη συσκευή και το δρομολογητή για τουλάχιστον δέκα δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε τα και δοκιμάστε ξανά τη σύνδεση.
 2. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Εξοικονόμηση ενέργειας και βεβαιωθείτε ότι η επιλογή αυτή είναι απενεργοποιημένη.
 3. Χρησιμοποιήστε το Wi-Fi Analyzer για να ελέγξετε πόσο γεμάτο είναι το κανάλι σας και μεταβείτε σε μια καλύτερη επιλογή.
 4. Διαγράψτε τη σύνδεση Wi-Fi μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις> Wi-Fi και πατώντας για λίγο τη σύνδεση που θέλετε, επιλέγοντας "Διαγραφή". Εισάγετε ξανά τα στοιχεία και δοκιμάστε ξανά.
 5. Βεβαιωθείτε ότι το υλικολογισμικό του δρομολογητή είναι ενημερωμένο.
 6. Βεβαιωθείτε ότι οι εφαρμογές και το λογισμικό στη συσκευή είναι ενημερωμένες.
 7. Μεταβείτε στο Wi-Fi> Ρυθμίσεις> Για προχωρημένους και σημειώστε τη διεύθυνση MAC της συσκευής σας, στη συνέχεια βεβαιωθείτε ότι επιτρέπεται η πρόσβαση στο φίλτρο MAC του δρομολογητή.

Θέματα Bluetooth

 1. Για προβλήματα κατά τη σύνδεση με το αυτοκίνητο, ελέγξτε το εγχειρίδιο του κατασκευαστή για τη συσκευή και το αυτοκίνητο και επαναφέρετε τις συνδέσεις σας.
 2. Βεβαιωθείτε ότι δεν λείπει ένα ζωτικό μέρος της διαδικασίας σύνδεσης.
 3. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Bluetooth και βεβαιωθείτε ότι δεν χρειάζεται να αλλάξετε κάτι
 4. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Bluetooth και διαγράψτε όλες τις προηγούμενες αντιστοιχίσεις, αλλάζοντας τις ξανά από την αρχή.
 5. Για ζητήματα με συνδέσεις πολλών συσκευών, μόνο μια μελλοντική ενημερωμένη έκδοση θα μπορεί να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα.

LG G7 – soft reset, hard reset, boot σε Safe Mode, wipe cache partition

Soft Reset

Όταν η οθόνη δεν ανταποκρίνεται, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί τροφοδοσίας και το κουμπί μείωσης έντασης για 10 δευτερόλεπτα ή έως ότου επανεκκινηθεί η συσκευή.

Hard reset

Απενεργοποιήστε τη συσκευή. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί τροφοδοσίας και το κουμπί αύξησης της έντασης ήχου. Απελευθερώστε και τα δύο κουμπιά όταν εμφανιστεί η οθόνη Recovery System.

Χρησιμοποιήστε τα κουμπιά έντασης ήχου για να πλοηγηθείτε στην Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων και πατήστε το κουμπί λειτουργίας για επιβεβαίωση.

Εκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία

Όταν το τηλέφωνο είναι ενεργοποιημένο, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί λειτουργίας μέχρι να εμφανιστούν οι επιλογές τερματισμού. Πατήστε παρατεταμένα την επιλογή "Απενεργοποίηση" μέχρι να εμφανιστεί μια επιβεβαίωση και πατήστε OK. Αυτό θα εκκινήσει τη συσκευή σε ασφαλή λειτουργία.
Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί τροφοδοσίας και το κουμπί αύξησης της έντασης ήχου. Απελευθερώστε και τα δύο κουμπιά όταν εμφανιστεί η οθόνη Recovery System. Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα έντασης για να πλοηγηθείτε στην ασφαλή λειτουργία και επιβεβαιώστε.

Wipe Cache Partition

Απενεργοποιήστε τη συσκευή. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί τροφοδοσίας και το κουμπί αύξησης της έντασης ήχου. Απελευθερώστε και τα δύο κουμπιά όταν εμφανιστεί η οθόνη Recovery System.
Χρησιμοποιήστε τα κουμπιά έντασης ήχου για να πλοηγηθείτε στο Wipe Cache και πατήστε το κουμπί λειτουργίας για επιβεβαίωση.Αυτά είναι τα πιο κοινά προβλήματα LG G7 και μερικές από τις πιθανές λύσεις τους! Εάν αντιμετωπίσατε άλλα θέματα, ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε μια απάντηση για σας!

 

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Web designer τα τελευταία 12 χρόνια. Στον ελεύθερο του χρόνο παιδεύεται (και παιδεύει) με οτιδήποτε πέσει στα χέρια του, από υπολογιστές, κινητά, gadgets μέχρι φωτογραφικές μηχανές ( Μετά δεν λειτουργεί Τίποτα!).
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης