Πώς να κάνω downdgrade από το iOS 11.1.2 σε iOS 11.1, 11.1.1, 11.0.3, 11.0.2, 11.0.1

Αναβαθμίσατε πρόσφατα σε iOS 11.1.2 και για κάποιον λόγο δεν σας δουλεύει σωστά ή πολύ απλά θέλετε να επιστρέψετε στην προηγούμενη σας έκδοση; Ακολουθεί ένας πλήρης οδηγός σχετικά με τον τρόπο Downgrade του iPhone ή του iPad σας από iOS 11.1.2 σε iOS 11.1, 11.1.1, 11.0.3, 11.0.2 ή iOS 11.0.1.

Downdgrade του iOS 11.1.2 σε προηγούμενο υπογεγραμμένο υλικολογισμικό αν πιστεύετε ότι η αναβάθμιση πήγε στραβά.

Χθες, η Apple κυκλοφόρησε το iOS 11.1.2, το οποίο απευθύνεται κυρίως στους χρήστες iPhone X, διορθώνοντας ένα πρόβλημα με την οθόνη, που την καθιστούσε να μη ανταποκρίνεται σε ψυχρό καιρό. Εκτός αυτού, η ενημερωμένη έκδοση λογισμικού επιδιορθώνει και άλλα σφάλματα. Παρ 'όλα αυτά, εάν έχετε ενημερώσει το firmware και δεν το θέλατε ποτέ για κάποιο λόγο, τότε θα είστε ευτυχείς να μάθετε ότι μπορείτε να υποβαθμίσετε πίσω σε πολλές διαφορετικές εκδόσεις του iOS 11.x. Αυτή την στιγμή, η Apple υπογράφει τα iOS 11.1.1, iOS 11.1, iOS 11.0.3, iOS 11.0.2 καθώς και το iOS 11.0.1. Έτσι, αν θέλετε να μεταβείτε σε κάποιο από τα προαναφερθέντα firmware τότε έχετε ένα παράθυρο ευκαιρίας που μπορείτε να επωφεληθείτε ευχάριστα.

Πριν ξεκινήσουμε ...
Πρώτα απ 'όλα είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι πρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας όλων χρησιμοποιώντας iTunes ή iCloud καθώς η διαδικασία υποβάθμισης θα διαγράψει τα πάντα από τη συσκευή σας.
Βεβαιωθείτε ότι το iTunes είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας. Μπορείτε να το κατεβάσετε από τον σύνδεσμο: apple.com/itunes
Επίσης, βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε μαζί σας το πρωτότυπο ή το πιστοποιημένο από το MFi καλώδιο Lightning, για να συνδέσετε το iPhone, το iPad ή το iPod με τον υπολογιστή σας.
Κάντε λήψη του αρχείου υλικολογισμικού στο οποίο θέλετε να υποβιβαστείτε από εδώ: iOS 11.1.1iOS 11.1iOS 11.0.3iOS 11.0.2 or iOS 11.0.1.

Ξεκινώντας...
Συνδέστε το iPhone ή το iPad με τον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο Lightning και ξεκινήστε το iTunes.
Επιλέξτε τη συσκευή σας από την πάνω αριστερή γωνία του iTunes. Είναι το μικρό εικονίδιο που μοιάζει με iPhone.
Τώρα κάντε κλικ στο κουμπί Επαναφορά iPhone ενώ κρατάτε πατημένο το αριστερό πλήκτρο Shift (Windows) ή το αριστερό πλήκτρο Option (Mac).
Όταν εμφανιστεί ένα νέο αναδυόμενο παράθυρο, απλά επιλέξτε το αρχείο IPSW με το οποίο θέλετε να υποβαθμίσετε.
Το iTunes θα ξεκινήσει την εξαγωγή του υλικολογισμικού, θα επαναφέρει τη συσκευή σας, θα επαληθεύσει την εγκατάσταση με την Apple και θα εκκινήσει τη συσκευή σας. Η όλη διαδικασία δεν θα διαρκέσει περισσότερο από 15 λεπτά στην καλύτερη περίπτωση.
Αφού γίνει, μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας όπως θα κάνατε κανονικά.Αν δεν γνωρίζετε την διαδικασία ή φοβάστε μην κάνετε λάθος απευθυνθείτε σε κάποιον ειδικό ή σε κάποιο εξουσιοδοτημένο κατάστημα Apple

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Web designer τα τελευταία 12 χρόνια. Στον ελεύθερο του χρόνο παιδεύεται (και παιδεύει) με οτιδήποτε πέσει στα χέρια του, από υπολογιστές, κινητά, gadgets μέχρι φωτογραφικές μηχανές ( Μετά δεν λειτουργεί Τίποτα!).
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης