Πώς να Διορθώσετε το πρόβλημα στα iOS 11.1 που δεν θα σας αφήσει να πληκτρολογήσετε το γράμμα 'i'

Έχετε προβλήματα με το πληκτρολόγιό σας iOS μετά τη λήψη του iOS 11.1; Δεν είστε οι μόνοι. Ένα παράξενο σφάλμα που επηρεάζει ορισμένες συσκευές που διαθέτουν το iOS 11.1 και εμποδίζει τους χρήστες να πληκτρολογούν το γράμμα "i".Ο χρήστης του Reddit TheCravin ανέφερε το πρόβλημα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, σημειώνοντας ότι όταν κάποιος προσπαθεί να πληκτρολογήσει το γράμμα "i" σε μια συσκευή που τρέχει τη έκδοση του iOS 11.1, το πληκτρολόγιο προτείνει διαφορετικό χαρακτήρα όπως "A", "#" ή "!".

"Νόμιζα ότι ήταν περίεργο, αλλά στη συνέχεια είδα ένα tweet, όπου κάποιος σαφώς προσπάθησε να πληκτρολογήσει« I», και έδειξε αντ 'αυτού το « Α » και έπειτα τον χαρακτήρα ερωτηματικού», έγραψε ο TheCravin. "Όταν προσπάθησα να αντιγράψω και να επικολλήσω το περιεχόμενο το tweet, η επικόλληση μου το διόρθωσε και έδειξε μόνο το γράμμα « I ».

Αρκετοί χρήστες συνομίλησαν σε αυτό το νήμα και στο Twitter λέγοντας ότι και αυτοί αντιμετώπιζαν το πρόβλημα.

Σε ένα υπόμνημα υποστήριξης, η Apple επιβεβαίωσε ότι ορισμένα iPhones, iPads και συσκευές iPod touch που χρησιμοποιούν την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος τους για κινητά, αλλάζουν το γράμμα "i" στο γράμμα "A" με ένα σύμβολο. Προσφέρθηκε μια λύση μέχρι να μπορέσει να δωθει μια μόνιμη λύση σε μια μελλοντική ενημέρωση λογισμικού.

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Πληκτρολόγιο> Αντικατάσταση κειμένου
Πατήστε.
Για τη φράση, πληκτρολογήστε ένα κεφαλαίο "I". Για τη συντόμευση, πληκτρολογήστε το μικρό "i".

Το iOS 11.1 της Apple, κυκλοφόρησε την Τρίτη και περιλαμβάνει περισσότερα από 70 νέα emoji, συμπεριλαμβανομένων νεράιδες, γοργόνες, t-rex, διαλογισμό, ζέβρα, καμηλοπάρδαλη, σκαντζόχοιρος, κρίκετ και πολλά άλλα.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Τεχνικός H/Y και αδιόρθωτος Gamer τα τελευταία.... χρόνια
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης