Πώς να κάνω reset στο Lg G6

Οδηγός για το LG G6 ώστε να κάνετε (αν χρειαστεί) Soft Reset, Hard Reset, Εκκίνηση σε Ασφαλή Λειτουργία, Λειτουργία Ελέγχου Υλικού.

Soft Reset

Όταν η οθόνη δεν ανταποκρίνεται, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί τροφοδοσίας για 10 δευτερόλεπτα, μέχρι να επανεκκινηθεί η συσκευή.

Hard reset

  1. Απενεργοποιήστε τη συσκευή.
  2. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας και το πλήκτρο αύξησης της έντασης ταυτόχρονα και όταν εμφανιστεί το λογότυπο της LG, απελευθερώστε μόνο το κουμπί λειτουργίας και, στη συνέχεια, πατήστε ξανά το κουμπί λειτουργίας και περιμένετε μέχρι να εμφανιστεί το μενού επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων.
  3. Πατήστε το κουμπί τροφοδοσίας για να συνεχίσετε ή τα πλήκτρα έντασης για ακύρωση.

Εκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία

Απενεργοποιήστε το τηλέφωνο και επανεκκινήστε το. Όταν εμφανιστεί το λογότυπο της LG, πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο αύξησης της έντασης του ήχου μέχρι να δείτε την αρχική οθόνη, η οποία θα πρέπει να μεταφερθεί σε ασφαλή λειτουργία.
Όταν το τηλέφωνο είναι ενεργοποιημένο, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί λειτουργίας μέχρι να εμφανιστούν οι επιλογές τερματισμού. Πατήστε παρατεταμένα την επιλογή "Απενεργοποίηση" μέχρι να εμφανιστεί μια επιβεβαίωση και πατήστε OK. Αυτό θα εκκινήσει τη συσκευή σε ασφαλή λειτουργία.

Λειτουργία ελέγχου υλικού

Αν η οθόνη του τηλεφώνου είναι σπασμένη ή έχει καταστραφεί, μπορείτε να πραγματοποιήσετε μερικές βασικές λειτουργίες χρησιμοποιώντας τα κουμπιά υλικού.

Απενεργοποιήστε το τηλέφωνο.
Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας και τα δύο πλήκτρα έντασης μαζί για περισσότερο από 10 δευτερόλεπτα για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία ελέγχου πλήκτρου υλικού.
Πατήστε τα πλήκτρα έντασης για να μεταβείτε στην επιλογή που θέλετε και πατήστε το κουμπί λειτουργίας για επιβεβαίωση.
Για να απαντήσετε σε μια κλήση, μπορείτε να πατήσετε ταυτόχρονα και τα δύο πλήκτρα έντασης για να το κάνετε αυτό.
Για να τερματίσετε μια κλήση, πατήστε το κουμπί λειτουργίας κατά τη διάρκεια της κλήσης.
Για να σταματήσετε το ξυπνητήρι, πατήστε και κρατήστε πατημένα τα πλήκτρα έντασης ήχου μαζί με το ξυπνητήρι.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Τεχνικός H/Y και αδιόρθωτος Gamer τα τελευταία.... χρόνια
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης