Πώς να διορθώσετε προβλήματα στο Samsung Galaxy Note 8

Ένα από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της σειράς Galaxy Note ήταν πάντα μια μεγάλη οθόνη και με τη Samsung να φέρνει την οθόνη Infinity στη δεύτερη ναυαρχίδα της, η οθόνη έχει πραγματικά τη δυνατότητα να λάμπει αυτή τη φορά.

Προσθέστε σε αυτό όλα όσα έχει να προσφέρει η Samsung με τις high-end συσκευές της, όπως τα κορυφαία χαρακτηριστικά της εξοπλισμού και λογισμικού που μπορεί να θέλετε, μια φανταστική ρύθμιση κάμερας, το S-Pen και όλα όσα σας επιτρέπει να κάνετε, και η Samsung έχει ακόμα έναν νικητή στα χέρια τους με το Galaxy Note 8.

Ωστόσο, όπως και κάθε τρέχουσα γενιά smartphone ή tablet, αυτή η συσκευή δεν γίνεται να μην έχει τα προβλήματά της. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε εντοπίσει και προσφέρουμε πιθανές λύσεις σε μερικά από τα κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες της Samsung Galaxy Note 8!

Αποποίηση ευθυνών: Όχι αυτά τα προβλήματα δεν τα έχουν αντιμετωπίσει όλοι οι χρήστες του Note 8 και στην πραγματικότητα είναι πολύ πιθανό ότι δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα από αυτά τα προβλήματα.

Πρόβλημα # 1 - Πρόβλημα scrolling

Κάποιοι χρήστες έχουν παρατηρήσει μια παράξενη και καθυστερημένη απόδοση κατά την κύλιση μιας ιστοσελίδας και κατά την κύλιση σε ορισμένες εφαρμογές όπως η Συλλογή (gallery), ειδικότερα.

Πιθανές λύσεις:

Αυτό το θέμα κύλισης φαίνεται να αντιμετωπίζεται από εκείνους τους χρήστες που έχουν επίσης εγκαταστήσει την εφαρμογή Bixby button remapper. Ενώ η Samsung τώρα επιτρέπει έναν τρόπο να απενεργοποιήσετε το κουμπί, δεν μπορεί να οριστεί επίσημα για μια διαφορετική λειτουργία, γι 'αυτό και αυτές οι εφαρμογές remapper είναι αρκετά δημοφιλείς. Ωστόσο, μέχρι να αντιμετωπιστούν αυτά τα ζητήματα κύλισης, η μόνη επιλογή σας για τώρα είναι η απεγκατάσταση της εφαρμογής.

Πρόβλημα # 2 - Δεν είναι δυνατή η κατάργηση των εικονιδίων εφαρμογών από την αρχική οθόνη

Εάν πατήσετε παρατεταμένα ένα εικονίδιο εφαρμογής στην αρχική οθόνη, θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο μενού από το οποίο μπορείτε να καταργήσετε το εικονίδιο. Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες έχουν διαπιστώσει ότι αυτό το αναδυόμενο μενού δεν εμφανίζεται πλέον και ότι δεν μπορούν να καταργήσουν τα εικονίδια.

Πιθανές λύσεις:

Αυτό το πρόβλημα προκαλείται αν έχετε απενεργοποιήσει την Animation Duration Scale στην ενότητα "Επιλογές προγραμματιστή" στο μενού "Ρυθμίσεις", κάτι που κάνουν ορισμένοι χρήστες για να βελτιώσουν την απόδοση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το ρυθμίσετε σε 0,5x και το αναδυόμενο μενού θα αρχίσει να εμφανίζεται ξανά.

Πρόβλημα # 3 - Το ξεκλείδωμα προσώπου δεν λειτουργεί όπως αναμένεται

Μερικοί χρήστες έχουν διαπιστώσει ότι το Face Unlock δεν φαίνεται να λειτουργεί όπως αναμένεται. Ακόμα και σε καλές συνθήκες φωτισμού, η συσκευή καταφέρνει να ξεκλειδώσει το τηλέφωνο ορισμένες φορές μόνο μία φορά κάθε είκοσι προσπάθειες.

Πιθανές λύσεις:

- Μια εφαρμογή τρίτου μέρους φαίνεται να βρίσκεται πίσω από αυτό το ζήτημα. Ορισμένες αναφορές υποδεικνύουν ότι θα μπορούσε να είναι το Whatsapp και οι χρήστες έχουν διαπιστώσει ότι η απενεργοποίηση του δικαιώματος πρόσβασης της κάμερας για το Whatsapp διορθώνει το πρόβλημα.

- Σε περίπτωση που το Whatsapp δεν είναι το πρόβλημα, μπορείτε να δοκιμάσετε να καταργήσετε την εγκατάσταση όλων των εφαρμογών που προσθέσατε λίγο πριν παρουσιαστεί το πρόβλημα, εστιάζοντας ιδιαίτερα σε εκείνες που απαιτούν πρόσβαση στην κάμερα.

 

Πρόβλημα # 4 - Μια κίτρινη, ροζ ή μοβ απόχρωση στην οθόνη

Αρκετοί χρήστες έχουν βρει μια κίτρινη, ροζ ή μοβ απόχρωση στην οθόνη του Galaxy Note 8.

Πιθανές λύσεις:

- Για τους περισσότερους χρήστες, η απόχρωση που λένε είναι επειδή η βαθμονόμηση της οθόνης δεν είναι σωστή. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις - Οθόνη - Λειτουργία χρώματος. Εκεί μπορείτε να επιλέξετε μία από τις τέσσερις διαθέσιμες επιλογές, συμπεριλαμβανομένης της προσαρμογής οθόνης, του AMOLED cinema, AMOLED photo, ή της βασικής. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε την ισορροπία χρωμάτων μεταβαίνοντας στις επιλογές προχωρημένων επιλογών. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να πληκτρολογήσετε * # 15987 # για να ρυθμίσετε την κόκκινη απόχρωση της οθόνης.

- Εάν καμία από τις ρυθμίσεις του λογισμικού δεν φαίνεται να διορθώνει το πρόβλημα, η μόνη επιλογή σας μπορεί να είναι η παραλαβή αντικατάστασης.

 

Πρόβλημα # 5 - Νεκρά pixels στην οθόνη

Μερικοί χρήστες έχουν συναντήσει ομάδες νεκρών pixel στην οθόνη των τηλεφώνων τους.

Πιθανές λύσεις:

- Μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτελέσετε μια εφαρμογή fixer pixel από το Google Play Store, όπως Test Dead Pixel and Fix. Αφήστε την εφαρμογή να τρέξει όσο χρειαστεί και τα νεκρά ή κολλημένα Pixels στην οθόνη σας θα πρέπει να εξαφανιστούν.

- Ωστόσο, αν οι εφαρμογές δεν λειτουργούν, η μόνη επιλογή σας είναι να το πάτε στη αντιπροσωπεία για έλεγχο και αντικατάσταση.

 

Προβλήματα όπου η μόνη επιλογή είναι να περιμένετε μια ενημερωμένη έκδοση λογισμικού

Υπάρχουν μερικά θέματα όπου δεν υπάρχουν ακόμα διαθέσιμες λύσεις και η μόνη επιλογή για τώρα είναι να περιμένετε μια επίσημη ενημερωμένη έκδοση λογισμικού από τη Samsung ή τον δημιουργό της εφαρμογής που μπορεί να αντιμετωπίζει ή να προκαλεί προβλήματα.

Δεν είναι δυνατή η μεταφόρτωση βίντεο στο Instagram - Μερικοί χρήστες έχουν διαπιστώσει ότι ενώ δεν υπάρχουν προβλήματα με τη μεταφόρτωση εικόνων, δεν μπορούν να ανεβάσουν βίντεο ή μπούμερανγκ, ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για τυχαίο βίντεο ή αν είναι κάτι που έχει καταγραφεί χρησιμοποιώντας τη φωτογραφική μηχανή τηλεφώνου .

Πρόβλημα αναπαραγωγής βίντεο YouTube HDR - Οι χρήστες αντιμετώπισαν μια πολύ ασταθής εμπειρία αναπαραγωγής βίντεο όταν προσπαθούν να παρακολουθήσουν βίντεο HDR (1440 HDR 60).

Θέματα φωτογραφικής μηχανής - Αρκετοί χρήστες αντιμετώπισαν προβλήματα κατά τη χρήση της επιλογής Focus Selection ή των χαρακτηριστικών κάμερας Live Focus. Για ορισμένους, η σάρωση της προσωρινής μνήμης εφαρμογών έχει λειτουργήσει, αλλά για την πλειονότητα των χρηστών που αντιμετώπισαν αυτό το πρόβλημα, δεν υπάρχει επί του παρόντος λύση και η μόνη επιλογή είναι να περιμένετε μια επίσημη ενημερωμένη έκδοση από τη Samsung.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Τεχνικός H/Y και αδιόρθωτος Gamer τα τελευταία.... χρόνια
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης