Πως να ανοίξω το Samsung Galaxy A3 (Μαύρη Οθόνη)

Αν ξαφνικά για οποιοδήποτε λόγο το SAMSUNG GALAXY A3 που πήρατε "μπλόκαρε" σε μια μαύρη οθόνη και δεν κάνει τίποτα μπορείτε να εκτελέσετε μερικές εύκολες διαδικασίες για να το επαναφέρετε σε κατάσταση λειτουργίας μόνοι σας χωρίς να το πάτε σε κάποιον τεχνικό. Δυστυχώς το Galaxy A3 όπως και πολλά νέα κινητά δεν έχουν αφαιρούμενη μπαταρία οπότε δεν μπορείτε να βγάλετε απλά την μπαταρία όταν το κινητό έχει κολλήσει ώστε να το αναγκάσετε να κάνει επανεκκίνηση. Πρώτη Λύση

Όσο χαζό κι αν ακούγεται το κινητό σας μπορεί να έχει μείνει από μπαταρία. Δοκιμάστε να το φορτίσετε με έναν άλλο φορτιστή που δουλεύει σίγουρα γιατί ο δικός σας μπορεί να χάλασε.

Δεύτερη Λύση

Δοκιμάστε να πατήσετε και να κρατήσετε πατημένο το κουμπί Power για περίπου ένα λεπτό, αυτό θα αναγκάσει το κινητό σας να κάνει επανεκκίνηση.Τρίτη Λύση

Αν η προηγούμενη λύση δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα τότε δοκιμάστε να κρατήσετε πατημένα ταυτόχρονα τα κουμπία Power και μείωσης της έντασης ήχου για περίπου μισό λεπτό.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Web designer τα τελευταία 12 χρόνια. Στον ελεύθερο του χρόνο παιδεύεται (και παιδεύει) με οτιδήποτε πέσει στα χέρια του, από υπολογιστές, κινητά, gadgets μέχρι φωτογραφικές μηχανές ( Μετά δεν λειτουργεί Τίποτα!).
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης