Πώς να στείλετε αρχεία PDF, Docx στο Facebook Messenger από Smartphones

Το να μοιράζεστε φωτογραφίες και βίντεο στο Facebook Messenger για Android δεν είναι καθόλου δύσκολο, αλλά η κοινή χρήση άλλων αρχείων όπως PDF ή Docx είναι εντελώς αδύνατη προς το παρόν σε κινητά τηλέφωνα.

Πώς να στείλετε αρχεία PDF, Docx στο Facebook Messenger από Smartphones

Αν ψάχνετε για κάτι που σας επιτρέπει να μοιράζεστε αυτούς τους τύπους αρχείων, υπάρχει μια γρήγορη λύση και θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να το κάνετε σε λίγα μόλις βήματα. Σε αντίθεση με άλλες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης όπως το WhatsApp, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε αρχεία εγγράφων όπως και PDF, δεν υπάρχει τρόπος να μοιραστείτε απευθείας τα αρχεία PDF στην εφαρμογή Messenger στο smartphone σας.

Πριν ξεκινήσετε να στέλνετε τα αρχεία PDF ή Docx ως συνημμένο στα email, επιτρέψτε μου να σας πω ότι υπάρχει τρόπος, ευτυχώς, ωστόσο, έμμεσα. Το βρήκα όταν με το messenger, προσπαθούσα να στείλω ένα PDF μέσω του Messenger και τελικά κατάλαβα πώς μπορεί να γίνει.

Πώς να στείλετε αρχεία PDF στο Facebook Messenger

Για να στείλετε αρχεία όπως αρχεία PDF ή Docx στο Facebook Messenger, δείτε τι μπορείτε να κάνετε.

  1. Κατευθυνθείτε προς το πρόγραμμα περιήγησης στο smartphone Android σας, κατά προτίμηση Chrome, και αποκτήστε πρόσβαση στην έκδοση web του messenger ή χρησιμοποιήστε το m.facebook.com. Μπορείτε είτε να εισαγάγετε τη διεύθυνση URL m.facebook.com ή Messenger.com.
  2. Εάν έχετε χρησιμοποιήσει το m.facebook.com, μεταβείτε στα Μηνύματα. Και αν είσαστε στο Messenger.com, επιλέξτε Desktop Site από το μενού με τις τρεις κουκκίδες.
  3. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Facebook αν δεν το έχετε κάνει ήδη. Αν με κάποιο τρόπο ανοίξει η εφαρμογή Messenger, βγείτε από αυτήν και συνεχίστε.
  4. Μόλις μπείτε, βρείτε τη συνομιλία με την οποία θέλετε να στείλετε τα αρχεία PDF ή οποιαδήποτε άλλα αρχεία.
  5. Θα δείτε το κουμπί πολυμέσων κάτω από τη συνομιλία, πατήστε το. Αυτό θα ανοίξει το μενού Android με μια επιλογή για επισύναψη ή αποστολή των αρχείων.
  6. Επιλέξτε το αρχείο PDF ή Docx και στείλτε το μήνυμα.
  7. Μπορείτε επίσης να στείλετε αρχεία ήχου στο Facebook Messenger, αλλά αφού το στείλετε, το Messenger δεν επιτρέπει στον παραλήπτη να το αποθηκεύσει.

 

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Web designer τα τελευταία 12 χρόνια. Στον ελεύθερο του χρόνο παιδεύεται (και παιδεύει) με οτιδήποτε πέσει στα χέρια του, από υπολογιστές, κινητά, gadgets μέχρι φωτογραφικές μηχανές ( Μετά δεν λειτουργεί Τίποτα!).
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης