Πώς να βρείτε παιχνίδια για το Galaxy Watch σας

Το Play Store αναβαθμίζεται συνεχώς για να επιτρέπει στους χρήστες να βρίσκουν γρήγορα εφαρμογές για τις συσκευές τους. Τον Σεπτέμβριο του 2022, η Google εισήγαγε την ενότητα «Άλλες συσκευές» στο Play Store για να επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν εφαρμογές για έξυπνα ρολόγια, τηλεοράσεις και αυτοκίνητα μέσω των smartphone τους.

Πώς να βρείτε παιχνίδια για το Galaxy Watch σας

Τώρα όμως για να διευκολύνει τα πράγματα για τους κατόχους Wear OS, η Google βελτιστοποιεί το Play Store και τον τρόπο με τον οποίο βρίσκετε παιχνίδια για τα smartwatches σας από το κινητό σας.

Προφανώς, σύμφωνα με μια αναφορά, ανοίγοντας το Play Store κατευθύνεστε στην ενότητα «Άλλες συσκευές», η οποία βρίσκεται μετά τις καρτέλες «Για εσάς» και «Κορυφαία γραφήματα». Προηγουμένως, η Google έδειχνε μόνο την κατηγορία "TV" εδώ. Ωστόσο, τώρα θα δείτε μια νέα κατηγορία ή καρτέλα «Ρολόι» να εμφανίζεται σε αυτήν την ενότητα.

Διαβάστε Επίσης: Samsung Galaxy Watch 5 review

Η Google εμφανίζει τρεις ενότητες: "Παιχνίδια για το ρολόι", "Παιχνίδια εν κινήσε" και "Βασικές εφαρμογές ρολογιού". Συγκεκριμένα, υπάρχουν συνολικά 26 τίτλοι παιχνιδιών διαθέσιμοι για εγκαταστήστε σε ένα Galaxy Watch με Wear OS. Μπορείτε να πατήσετε οποιοδήποτε από αυτά τα παιχνίδια και να τα εγκαταστήσετε στο Galaxy Watch σας από το Play Store.

Για να φιλτράρετε παιχνίδια, μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε το φίλτρο «Οι συσκευές σας» για να κατεβάσετε εφαρμογές για το ρολόι σας. Αν και η αναπαραγωγή παιχνιδιών σε μια μικρή κυκλική οθόνη smartwatch δεν είναι ιδανική, θα μπορούσε να είναι βολικό αν θέλετε να αφιερώσετε λίγο χρόνο.

Η καρτέλα «Ρολόι» του Google Play Store για παιχνίδια Wear OS εμφανίζεται μέσω μιας ενημέρωσης από την πλευρά του διακομιστή και δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα για να εμφανιστεί. Πιθανότατα θα υπάρχει ήδη στην εφαρμογή Play Store της συσκευής σας.

 

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Τεχνικός H/Y και αδιόρθωτος Gamer τα τελευταία.... χρόνια
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης