Πώς να ενεργοποιήσετε το Developer Options σε smartphone realme

Ακόμα κι αν δεν είστε βέβαιοι για να κάνετε root το realme smartphone σας, το ξεκλείδωμα του bootloader του και την εγκατάσταση μιας προσαρμοσμένης ROM, μπορείτε ακόμα να δοκιμάσετε ορισμένες λειτουργίες και ρυθμίσεις που δεν είναι ενεργοποιημένες από προεπιλογή.

Πώς να ενεργοποιήσετε το Developer Options σε smartphone realme

Από προεπιλογή, κάθε smartphone Android είναι εξοπλισμένο με τη δυνατότητα ενεργοποίησης των Επιλογών προγραμματιστή (Developer Options), που επιτρέπει στους χρήστες να δοκιμάσουν ορισμένες κρυφές λειτουργίες και να αποκτήσουν πρόσβαση σε μέρη του τηλεφώνου που συνήθως είναι κλειδωμένα. Ενώ οι επιλογές προγραμματιστή είναι έξυπνα κρυμμένες από προεπιλογή, είναι πολύ εύκολο να τις ενεργοποιήσετε αν γνωρίζετε τι κάνετε.

Αυτή η ανάρτηση θα σας καθοδηγήσει σχετικά με τον τρόπο ενεργοποίησης των επιλογών προγραμματιστή (Developer Options) σε smartphone Realme.

Έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν στους προγραμματιστές τα εργαλεία που χρειάζονται για να δοκιμάσουν πράγματα και η αλλαγή τους χωρίς να γνωρίζει κάποιος τι κάνουν μπορεί να προκαλέσει τη λανθασμένη λειτουργία ορισμένων από τις εφαρμογές σας. 

Πώς να ενεργοποιήσετε τις επιλογές προγραμματιστή (Developer Options) σε smartphone Realme

Η ενεργοποίηση των Επιλογών προγραμματιστή σε ένα smartphone είναι τόσο εύκολη όσο το πάτημα ενός κουμπιού μερικές φορές. Εάν δεν ξέρετε πώς να ενεργοποιήσετε τις Επιλογές προγραμματιστή, δείτε πώς να το κάνετε:

Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις
Μεταβείτε στο Πληροφορίες για την συσκευή
Κάντε κλικ στην "Έκδοση"
Πατήστε στον Αριθμό Έκδοσης 7 φορές.

Μόλις τελειώσετε, θα παρατηρήσετε ένα αναδυόμενο παράθυρο που θα δηλώνει ότι βρίσκεστε σε λειτουργία προγραμματιστή. Με αυτό, οι επιλογές προγραμματιστή στο smartphone σας θα είναι πλέον ενεργοποιημένες. Τούτου λεχθέντος, εάν αναρωτιέστε πού να βρείτε και να αποκτήσετε πρόσβαση στις επιλογές προγραμματιστή, ορίστε τι πρέπει να κάνετε:

Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις
Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις Συστήματος
Σε αυτήν τη σελίδα, θα βρείτε ένα μενού με το όνομα Επιλογές για προγραμματιστές

Κάντε κλικ σε αυτό και ενεργοποιήστε την εναλλαγή. Εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε τις Επιλογές προγραμματιστή, απενεργοποιήστε την εναλλαγή Επιλογών προγραμματιστή και τελειώστε, είναι απενεργοποιημένη.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Web designer τα τελευταία 12 χρόνια. Στον ελεύθερο του χρόνο παιδεύεται (και παιδεύει) με οτιδήποτε πέσει στα χέρια του, από υπολογιστές, κινητά, gadgets μέχρι φωτογραφικές μηχανές ( Μετά δεν λειτουργεί Τίποτα!).
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης