Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων σε κινητό τηλέφωνο TCL

Δεν είναι λίγες οι φορές που μπορεί το τηλέφωνο σας να παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα είτε μετά από κάποιο update είτε από κάποια εφαρμογή που κατεβάσατε και θα χρειαστεί να το επαναφέρετε στις εργοαστασιακές ρυθμίσεις. Εδώ είναι ένας σύντομος οδηγός που θα σας καθοδηγήσει βήμα-βήμα για να επαναφέρετε το κινητό σας τηλέφωνο TCL στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων σε κινητό τηλέφωνο TCL

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ακόλουθα βήματα για να επαναφέρετε το TCL κινητό σας στην αρχική του κατάσταση όταν αυτό είναι ενεργό.

Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων σε κινητό TCL

  1. Μεταβείτε στο μενού "Ρυθμίσεις".
  2. Πατήστε "Σύστημα"
  3. Πατήστε "Επαναφορά".
  4. Πατήστε " Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων " για να ξεκινήσετε.
  5. Πατήστε "ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ" στο ανοιχτό παράθυρο.
  6. Πατήστε “ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΟΛΩΝ”.

Προειδοποίηση: αυτή η ενέργεια θα διαγράψει όλα τα προσωπικά σας στοιχεία και τις εφαρμογές που έχετε κατεβάσει.



Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ενώ το τηλέφωνό σας είναι απενεργοποιημένο.

Αν δεν έχετε πρόσβαση στο λογισμικό του τηλεφώνου σας και μετά την ενεργοποίηση του κολλάει σε μια μαύρη οθόνη ή στο σήμα της εταιρίας δείτε τι μπορείτε να κάνετε.

  1. Απενεργοποίηση του τηλεφώνου. Πατήστε παρατεταμένα το πλήκτρο "τροφοδοσίας" και το πλήκτρο "αύξησης έντασης ήχου" για να μπείτε στη λειτουργία ανάκτησης συστήματος Android.
  2. Πατήστε το πλήκτρο "έντασης ήχου" για να επιλέξετε "διαγραφή δεδομένων/επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων"
  3. Στη συνέχεια, πατήστε το πλήκτρο "τροφοδοσίας" για να επιβεβαιώσετε την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.
  4. Πατήστε το πλήκτρο "έντασης ήχου" για να επιλέξετε "Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων"
  5. Στη συνέχεια, πατήστε το πλήκτρο "τροφοδοσίας" για να επιβεβαιώσετε τη διαγραφή όλων των δεδομένων χρήστη.
  6. Όταν ολοκληρωθεί η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, πατήστε το πλήκτρο "έντασης ήχου" για να επιλέξετε "επανεκκίνηση συστήματος τώρα" και στη συνέχεια πατήστε το πλήκτρο "τροφοδοσίας" για επιβεβαίωση.

Μετά από αυτές τις δύο διαδικασίες το τηλέφωνο σας θα είναι σαν καινούργιο (από άποψη λογισμικού φυσικά). Αυτό σημαίνει ότι οτιδήποτε είχατε μέσα στην συσκευή σας θα σβηστεί. Πριν προχωρήσετε λοιπόν βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει backup φωτογραφίες / video και ότι άλλο χρειάζεστε από το κινητό σας και γνωρίζετε τους κωδικούς για το email σας, και για τις εφαρμογές που θέλετε να κατεβάσετε πάλι (facebook, instagram κτλ.)

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Τεχνικός H/Y και αδιόρθωτος Gamer τα τελευταία.... χρόνια
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης