Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των email σας από Thunderbird σε εξωτερικό σκληρό δίσκο

Το Thunderbird είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανοιχτού κώδικα που δημιουργήθηκε από το Ίδρυμα Mozilla. Είναι ένα ισχυρό και προσαρμόσιμο εργαλείο επιφάνειας εργασίας για τη διαχείριση email, ειδήσεων, συνομιλιών και ομάδων συζήτησης.

Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των email σας από Thunderbird σε εξωτερικό σκληρό δίσκο

Έχεις πολλά email στον λογαριασμό σου στο Mozilla Thunderbird; Μην ανησυχείς. Ο καλύτερος τρόπος για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Thunderbird είναι διαθέσιμος, όπως θα σου δείξω σε αυτό το άρθρο.

Η πλειοψηφία των χρηστών του Mozilla Thunderbird αγνοεί τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας των email από το Mozilla Thunderbird. Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξω πώς να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Thunderbird σε μια μονάδα εξωτερικού δίσκου.

Λύση 1. Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του προφίλ Thunderbird

Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του προφίλ Thunderbird είναι ένας καλός τρόπος για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του Thunderbird Email στην εξωτερική μονάδα δίσκου. Τα αναλυτικά βήματα για αυτή τη μέθοδο είναι τα εξής:

Βήμα 1. Εκκινήστε το Thunderbird.

Βήμα 2. Κάντε κλικ σε τρεις οριζόντιες γραμμές για να εμφανιστούν οι επιλογές μενού για τον λογαριασμό σας.

Βήμα 3. Κάντε κλικ στη Βοήθεια και, στη συνέχεια, επιλέξτε Πληροφορίες αντιμετώπισης προβλημάτων.

Βήμα 4. Μεταβείτε στον φάκελο Προφίλ και κάντε κλικ στο Άνοιγμα φακέλου.

Βήμα 5. Θα ξεκινήσει ο κατάλογος προφίλ αφού κάνετε κλικ στο Άνοιγμα φακέλου.

Βήμα 6. Μεταβείτε στον αντίστοιχο φάκελο του σκληρού δίσκου και επικολλήστε τα δεδομένα εδώ αφού αντιγράψετε τον επιθυμητό φάκελο.

Λύση 2. Εξαγωγή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Thunderbird με χρήση πρόσθετου

Ένα ειδικό πρόσθετο εργαλείο μπορεί να βοηθήσει στην εξαγωγή και εισαγωγή email από έναν λογαριασμό Thunderbird. Τώρα, μπορείτε να εκτελέσετε τα ακόλουθα βήματα για να δημιουργήσετε ένα τέτοιο αντίγραφο ασφαλείας των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Thunderbird.

Βήμα 1. Εκκινήστε το Thunderbird και εγκαταστήστε το πρόσθετο ImportExportTools NG σε αυτό από το Add-ons Manager (διαχείριση προσθέτων).

Βήμα 2. Επανεκκινήστε το Thunderbird μετά την εγκατάσταση του πρόσθετου.

Βήμα 3. Επιλέξτε έναν φάκελο που θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφο ασφαλείας και κάντε δεξί κλικ σε αυτόν.

Βήμα 4. Επιλέξτε ImportExportTools NG, μετά Εξαγωγή φάκελο και μετά μορφή EML για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των email του Thunderbird σε σκληρό δίσκο σε μορφή EML.

Βήμα 5. Επιλέξτε μια θέση στο σκληρό δίσκο για να αποθηκεύσετε τα αρχεία και κάντε κλικ στο Select Folder.

Λύση 3. Χρησιμοποιήστε την επιλογή Αποθήκευση ως για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Thunderbird στην εξωτερική μονάδα δίσκου

Αυτή είναι μια ευρέως χρησιμοποιούμενη μέθοδος για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των email του thunderbird σε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο. Δείτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Thunderbird σε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο χρησιμοποιώντας την επιλογή Αποθήκευση ως.

Βήμα 1. Ανοίξτε το Thunderbird.

Βήμα 2. Επιλέξτε τα email που θέλετε να αποθηκεύσετε στον εξωτερικό σκληρό δίσκο Αν έχετε πολλά email θα πρέπει να τα επιλέξετε ένα-ένα ή με το Control+A).

Βήμα 3. Κάντε κλικ στο κουμπί Μενού (τρεις οριζόντιες γραμμές) και στη συνέχεια κάντε κλικ στο Αποθήκευση ως.

Βήμα 4. Επιλέξτε μια τοποθεσία αποθήκευσης παρέχοντας ένα όνομα φακέλου για να αποθηκεύσετε τα επιλεγμένα email.

Βήμα 5. Κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση για να ολοκληρωθεί η διαδικασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Web designer τα τελευταία 12 χρόνια. Στον ελεύθερο του χρόνο παιδεύεται (και παιδεύει) με οτιδήποτε πέσει στα χέρια του, από υπολογιστές, κινητά, gadgets μέχρι φωτογραφικές μηχανές ( Μετά δεν λειτουργεί Τίποτα!).
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης