Πώς να ξεκινήσετε το Google Chrome με μια συντόμευση πληκτρολογίου [Windows 10]

Ίσως χρησιμοποιείτε το πληκτρολόγιο για να ξεκινήσετε διάφορες εφαρμογές, για παράδειγμα, η Διαχείριση εργασιών χρησιμοποιώντας το CTRL + ALT + DEL ή την Εξερεύνηση των Windows χρησιμοποιώντας το Windows Key + E, ωστόσο, αν δεν γνωρίζετε, τα Windows 10 σας επιτρέπουν συντομεύσεις για εφαρμογές που θέλετε.

Τα Windows 10 σας προσφέρουν μια ποικιλία δυνατοτήτων, μεταξύ των οποίων είναι η συντόμευση πληκτρολογίου για τις εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στον υπολογιστή. Σε αυτήν την περίπτωση, αναφερόμαστε στο Google Chrome, το οποίο είναι το πιο χρησιμοποιημένο πρόγραμμα περιήγησης σε υπολογιστές με Windows. Μπορείτε να εκκινήσετε το Google Chrome με μια συντόμευση πληκτρολογίου, όπως κάνετε για τη Διαχείριση εργασιών ή για οποιαδήποτε άλλη εργασία των Windows.

Δείτε πώς μπορείτε να ξεκινήσετε το Google Chrome χρησιμοποιώντας μια συντόμευση πληκτρολογίου στα Windows 10

Πρώτα από όλα, εγκαταστήστε το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome εάν δεν το έχετε στον υπολογιστή σας. Μόλις εγκατασταθεί, μπορείτε να δείτε μια συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Αν δεν το κάνετε, απλώς πατήστε το κουμπί Έναρξη και πραγματοποιήστε αναζήτηση στο Google Chrome και σύρετέ το στην επιφάνεια εργασίας. Μπορείτε επίσης να κάνετε δεξί κλικ σε αυτό και να το στείλετε στην επιφάνεια εργασίας ως συντόμευση. Μόλις έχετε τη συντόμευση Google Chrome στην επιφάνεια εργασίας, ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να δημιουργήσετε μια συντόμευση για το Chrome.

Κάντε δεξί κλικ στη συντόμευση του Google Chrome στην επιφάνεια εργασίας και επιλέξτε Ιδιότητες.

how to chrome properties1

Κάντε κλικ στην καρτέλα Συντόμευση όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα και μεταβείτε στο πλαίσιο κειμένου του πλήκτρου συντόμευσης. Θα παρατηρήσετε ότι δεν έχει εκχωρηθεί πλήκτρο συντόμευσης για το Chrome.

how to chrome properties2

Εκχωρήστε μια συντόμευση πατώντας οποιοδήποτε πλήκτρο θέλετε στο πληκτρολόγιο, από προεπιλογή το CTRL + ALT θα είναι πρόθεμα για το πλήκτρο συντόμευσης που επιλέξατε. Για παράδειγμα, εάν επιλέξετε το C ως συντόμευση, θα χρειαστεί να πατήσετε CTRL + ALT + C για να ξεκινήσετε το πρόγραμμα περιήγησης Chrome.

how to chrome properties3

Κάντε κλικ στο Εφαρμογή και OK για να το αποθηκεύσετε.

Τώρα μπορείτε να εκκινήσετε το Google Chrome χρησιμοποιώντας τη συντόμευση πληκτρολογίου που μόλις αντιστοιχίσατε. Ομοίως, μπορείτε να προσθέσετε συντομεύσεις σε άλλες εφαρμογές που έχετε εγκαταστήσει στα Windows 10, το μόνο που χρειάζεστε είναι μια συντόμευση επιφάνειας εργασίας για να προσθέσετε ένα πλήκτρο συντόμευσης.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Web designer τα τελευταία 12 χρόνια. Στον ελεύθερο του χρόνο παιδεύεται (και παιδεύει) με οτιδήποτε πέσει στα χέρια του, από υπολογιστές, κινητά, gadgets μέχρι φωτογραφικές μηχανές ( Μετά δεν λειτουργεί Τίποτα!).
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης