Πώς να απεγκαταστήσετε το Flash από τα Windows

Το Flash είναι μια απειλή στο Διαδίκτυο και εδώ και πολύ καιρό αποτελεί απειλή ασφάλειας για οποιονδήποτε υπολογιστή το έχει εγκατεστημένο. Υπήρχε μια εποχή όπου χρησιμοποιήθηκε ευρέως στο σχεδιασμό ιστοσελίδων, αλλά η τεχνολογία είναι πλέον νεκρή και έχει ξεπεραστεί από πιο ασφαλείς εναλλακτικές λύσεις - αλλά το Flash παραμένει εγκατεστημένο σε εκατομμύρια υπολογιστές σε όλο τον κόσμο.

Ενώ όλα τα μεγάλα προγράμματα περιήγησης στο Web θα καταργήσουν το Adobe Flash Player στο τέλος του 2020, δεν χρειάζεται να περιμένετε. Δείτε πώς μπορείτε να καταργήσετε το Flash αυτήν τη στιγμή.

Η επιλογή για κατάργηση του Flash μία για πάντα έρχεται χάρη στην πρόσφατη κυκλοφορία της Microsoft. Διαθέσιμο για Windows 8 και Windows 10, η ενημέρωση KB4577586 όχι μόνο καταργεί το Flash, αλλά και αποτρέπει την επανεγκατάσταση.

Η ενημέρωση είναι προαιρετική, την οποία θα πρέπει να πραγματοποιήσετε με μη αυτόματη λήψη από τον Κατάλογο Microsoft Update. Κάντε μια επίσκεψη στον ιστότοπο και θα διαπιστώσετε ότι υπάρχει μεγάλος αριθμός λήψεων για να διαλέξετε, σε δύο σελίδες. Όχι μόνο υπάρχουν διαφορετικές εκδόσεις της ενημερωμένης έκδοσης KB4577586 για Windows 8 και Windows 10, αλλά υπάρχουν και διαφορετικές εκδόσεις για διαφορετικές εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος. Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε κατεβάσει τη σωστή έκδοση της ενημερωμένης έκδοσης για την έκδοση των Windows.

Κάντε κλικ στο σχετικό κουμπί Λήψη και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο σύνδεσμο λήψης στο αναδυόμενο παράθυρο που εμφανίζεται. Στα 200KB, η λήψη θα ολοκληρωθεί σχεδόν αμέσως και στη συνέχεια θα πρέπει να κάνετε διπλό κλικ στο αρχείο .msu. Κάντε κλικ στο κουμπί Ναι για να επιβεβαιώσετε ότι θέλετε να συνεχίσετε με την εγκατάσταση και μερικά δευτερόλεπτα αργότερα κάντε κλικ στο Κλείσιμο όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Αντίο, Flash!

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Τεχνικός H/Y και αδιόρθωτος Gamer τα τελευταία.... χρόνια
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης