Πώς να επαναφέρετε τον Google Chrome στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις

Μερικές φορές, χωρίς να το γνωρίζουμε, adware, κακόβουλο λογισμικό και ανεπιθύμητες επεκτάσεις αλλάζουν ρυθμίσεις - όπως οι αρχικές σελίδες και οι προεπιλεγμένες μηχανές αναζήτησης - και καθιστούν σχεδόν αδύνατο να τις αλλάξουμε. Όταν επαναφέρετε τις ρυθμίσεις ενός προγράμματος περιήγησης, αφαιρεί αυτές τις αλλαγές και τα κάνει όλα για εσάς.

Ποιες ρυθμίσεις λαμβάνουν επαναφορά;

Όταν επαναφέρετε το Chrome στην προεπιλογή, διαγράφονται πολλά δεδομένα, αλλά όχι τα πάντα. Ενώ είστε συνδεδεμένοι στον λογαριασμό σας Google στο Chrome, οι ακόλουθες ρυθμίσεις θα επανέλθουν στην προεπιλογή σε όλες τις συσκευές στις οποίες είστε συνδεδεμένοι αυτήν τη στιγμή:

Προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης: Επιστρέφει στο Google.
Αρχική σελίδα και καρτέλες: Το κουμπί αρχικής σελίδας - αν το έχετε ενεργοποιήσει - θα εξαφανιστεί και θα διαγραφούν τυχόν καρτέλες εκκίνησης.
Σελίδα νέας καρτέλας: Επιστρέφει στην προεπιλεγμένη σελίδα Νέας καρτέλας με λογότυπο Google, γραμμή αναζήτησης και μικρογραφίες των ιστότοπων με τις περισσότερες επισκέψεις.
Καρφιτσωμένες καρτέλες: Θα ξεκαρφιτσώσουν και θα καταργηθούν.
Ρυθμίσεις περιεχομένου: Αυτό περιλαμβάνει την πρόσβαση ενός ιστότοπου στην κάμερα ή το μικρόφωνο, ειδοποιήσεις, εάν θα αποκλείονται αναδυόμενα παράθυρα και ούτω καθεξής.
Cookies και Δεδομένα ιστότοπου: Όλα θα διαγραφούν.
Επεκτάσεις και θέματα: Θα απενεργοποιηθεί.
Ορισμένες ρυθμίσεις, όπως γραμματοσειρές, δυνατότητες προσβασιμότητας, σελιδοδείκτες, ιστορικό και κωδικοί πρόσβασης, δεν θα επηρεαστούν.

Πώς να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις του Chrome

Ανοίξτε τον Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο μενού και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή "Ρυθμίσεις". Εναλλακτικά, μπορείτε να πληκτρολογήσετε chrome: // settings / στην γραμμή διεύθυνσης για να μεταβείτε απευθείας εκεί.

chrome settings

Μόλις μεταβείτε στην καρτέλα Ρυθμίσεις, κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στο "Σύνθετες"

chrome settings2

Κάντε κύλιση προς τα κάτω λίγο και κάντε κλικ στην επιλογή "Επαναφορά ρυθμίσεων στις αρχικές τους προεπιλογές".

Κάντε κλικ στην επιλογή "Επαναφορά ρυθμίσεων στις αρχικές τους προεπιλογές".

Ελέγξτε την προειδοποίηση, βεβαιωθείτε ότι θέλετε να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις του Chrome και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή "Επαναφορά ρυθμίσεων".

Περισσότερα

Αφού κάνετε κλικ στο κουμπί, όλες οι ρυθμίσεις που αναφέρονται προηγουμένως θα επαναφερθούν στις προεπιλεγμένες τιμές τους.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Web designer τα τελευταία 12 χρόνια. Στον ελεύθερο του χρόνο παιδεύεται (και παιδεύει) με οτιδήποτε πέσει στα χέρια του, από υπολογιστές, κινητά, gadgets μέχρι φωτογραφικές μηχανές ( Μετά δεν λειτουργεί Τίποτα!).
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης