Πώς να κάνετε μια βίντεο-συνομιλία ομάδας στο Skype

Οι ομαδικές κλήσεις βίντεο επιτρέπουν στους χρήστες του Skype να μιλάνε ο ένας στον άλλο σε πραγματικό χρόνο οπουδήποτε κι αν βρίσκονται. Αυτή η λειτουργία είναι ιδανική για τη διεξαγωγή συναντήσεων με συναδέλφους από άλλες πόλεις ή χώρες ή απλά για να μιλήσετε με την οικογένειά σας ακόμα και όταν όλα τα μέλη βρίσκονται σε διαφορετικές τοποθεσίες. Η ομαδική κλήση βίντεο είναι διαθέσιμη και στην έκδοση desktop και mobile του Skype, είναι δωρεάν και πολύ εύκολη στη χρήση.

Ομαδική Βίντεο-Κλήση Skype Έκδοση Desktop

Βήμα 1

Ανοίξτε το Skype στον υπολογιστή σας και συνδεθείτε. Κάντε κλικ στο μπλε εικονίδιο "S" στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας για να ανοίξετε την εφαρμογή και θα εμφανιστεί η αρχική οθόνη σύνδεσης. Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης Skype στα πεδία και κάντε κλικ στο κουμπί "Σύνδεση" που εμφανίζεται στο παράθυρο για να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.

* Αν δεν έχετε λογαριασμό Skype, απλά κάντε κλικ στο κουμπί "Δημιουργία λογαριασμού" στο ίδιο παράθυρο και πληκτρολογήστε το πλήρες όνομά σας, μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασής σας για να αποκτήσετε άμεσα έναν λογαριασμό.

Βήμα 2

Ξεκινήστε μια συζήτηση. Μόλις συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, κάντε κλικ στο όνομα ενός από τους φίλους σας με τον οποίο θέλετε να πραγματοποιήσετε μια ομαδική κλήση από την λίστα Επαφές στην αριστερή πλευρά του παραθύρου Skype. Αυτό θα εμφανίσει τον πίνακα "Συνομιλία" στο κέντρο του παραθύρου της εφαρμογής όπου μπορείτε να πληκτρολογήσετε το μήνυμά σας και να συνομιλήσετε με αυτό το άτομο.

Βήμα 3

Προσθέστε άλλες επαφές στη συνομιλία. Κάντε κλικ στο εικονίδιο συν (+) στην επάνω αριστερή γωνία του πίνακα συνομιλίας και επιλέξτε "Προσθήκη ατόμων" από την αναπτυσσόμενη λίστα για να ανοίξετε το δευτερεύον παράθυρο "Προσθήκη ατόμων". Επιλέξτε τα ονόματα των ατόμων που θέλετε να συμπεριλάβετε στην ομαδική κλήση βίντεο από τον αριστερό πίνακα του υποπρογράμματος Προσθήκη ατόμων και κάντε κλικ στο κουμπί "Επιλογή" δεξιά στο κάτω μέρος για να μετακινήσετε αυτά τα ονόματα στο δεξί πλαίσιο.

Αφού επιλέξετε όλα τα άτομα που θέλετε να συμμετέχουν στην βίντεο-κλήση ομάδας, κάντε κλικ στο κουμπί "Προσθήκη" στην κάτω δεξιά γωνία του δευτερεύοντος παραθύρου "Προσθήκη ατόμων" για να ολοκληρώσετε την επιλογή σας.

Βήμα 4

Ξεκινήστε την κλήση ομάδας. Αφού διαλέξετε τους φίλους σας και τους προσθέσετε στη συνομιλία, κάντε κλικ στο κουμπί "Κλήση" στο επάνω μέρος του πίνακα "Συνομιλία" για να ξεκινήσετε την βίντεο-κλήση ομάδας. Απλώς περιμένετε να απαντήσουν όλοι όσους προσκαλέσατε στην κλήση σας (αν και η ομαδική κλήση βίντεο μπορεί να ξεκινήσει ακόμα και αν όλοι οι συμμετέχοντες δεν απαντήσουν στην κλήση).

Βήμα 5

Τερματίστε την κλήση όταν τελειώσετε. Μπορείτε να τερματίσετε την κλήση βίντεο της ομάδας κάνοντας κλικ στο κόκκινο εικονίδιο του τηλεφώνου στο κάτω μέρος της οθόνης κλήσης του Skype. Λάβετε υπόψη ότι μόνο το άτομο που ξεκίνησε την κλήση μπορεί να την τερματίσει. Αν είστε αυτός που ξεκίνησε την ομαδική κλήση βίντεο, όλοι οι άλλοι θα αποσυνδεθούν. Εάν όμως είστε απλά ένας συμμετέχων, η κλήση θα συνεχίσει για τα υπόλοιπα μέλη αφού έχετε κάνει κλικ στο κόκκινο εικονίδιο του τηλεφώνου.

Περισσότερα

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Web designer τα τελευταία 12 χρόνια. Στον ελεύθερο του χρόνο παιδεύεται (και παιδεύει) με οτιδήποτε πέσει στα χέρια του, από υπολογιστές, κινητά, gadgets μέχρι φωτογραφικές μηχανές ( Μετά δεν λειτουργεί Τίποτα!).
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης