How to: Ανάκτηση Αρχείων με το EaseUS Data Recovery 12

Το EaseUS Data Recovery Wizard είναι ένα πρόγραμμα ανάκτησης αρχείων για λειτουργικά συστήματα Windows και Mac και το πιο σημαντικό έχει ΔΩΡΕΑΝ έκδοση. Μπορεί να ανακτήσει δεδομένα από εσωτερικούς και εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, καθώς και συσκευές USB, κάρτες μνήμης, συσκευές iOS, συσκευές αναπαραγωγής μουσικής και πολλά άλλα μέσα αποθήκευσης με μεγάλη επιτυχία. 

 Ας δούμε όμως μερικά πράγματα που μπορούμε να κάνει το EaseUS Data Recovery Wizard πριν περάσουμε στον οδηγό ανάκτησης των αρχείων. 

  • Τόσο οι χρήστες των Windows (10, 8, 7, Vista, XP) όσο και οι χρήστες Mac μπορούν να εγκαταστήσουν τον Οδηγό αποκατάστασης στοιχείων EaseUS
  • Μπορείτε να περιηγηθείτε στα διαγραμμένα αρχεία ανά διαδρομή σε τρόπο παρόμοιο με την Εξερεύνηση των Windows, καθώς και ανά τύπο αρχείου και από το έτος και το μήνα κατάργησης των δεδομένων
  • Τα αποτελέσματα μιας σάρωσης μπορούν να δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας και στη συνέχεια να ξανανοιχθούν στο μέλλον, ώστε να μπορείτε να ανακτήσετε τα διαγραμμένα αρχεία σε μεταγενέστερο χρόνο χωρίς να χρειάζεται να ξανά ελέγξετε ολόκληρο το δίσκο
  • Τα διαγραμμένα αρχεία που βρέθηκαν από τον Οδηγό αποκατάστασης στοιχείων EaseUS μπορούν να ταξινομηθούν σύμφωνα με το όνομα, την ημερομηνία και τον τύπο αρχείου
  • Παρόλο που μια βαθιά σάρωση απαιτεί περισσότερο χρόνο για να τελειώσει σε σχέση με την κανονική, γρήγορη σάρωση, μπορεί να ελέγξει τη μονάδα πιο προσεκτικά
  • Ένα εργαλείο αναζήτησης σάς επιτρέπει να κάνετε αναζήτηση στα αποτελέσματα μιας σάρωσης για να βρείτε ένα αρχείο με το όνομα ή την επέκτασή του
  • Οι χρήστες των Windows μπορούν να ανακτήσουν αρχεία όχι μόνο από συστήματα αρχείων των Windows αλλά και από μονάδες δίσκου μορφοποιημένες με το σύστημα αρχείων Mac HFS +
  • 500 MB δεδομένων μπορούν να ανακτηθούν δωρεάν και 2Gb αν κάνετε share το πρόγραμμα στα κοινωνικά δίκτυα (υπάρχει link στο πρόγραμμα)

Ο EaseUS Data Recovery Wizard είναι πραγματικά πολύ απλός στη χρήση. Στην πρώτη οθόνη του προγράμματος έχετε τοποθετήσει έναν έλεγχο δίπλα σε κάθε κατηγορία αρχείων που θέλετε να ανακτήσετε.

Πώς να κάνετε Ανάκτηση Δεδομένων με το EaseUS Data Recovery

1. Κατεβάζουμε Δωρεάν το πρόγραμμα 

Μπορείτε να κατεβάσετε Δωρεάν από την ιστοσελίδα το EaseUS Data Rexovery (PC) και MAC και στην συνέχεια να κάνετε εγκατάσταση με μόλις λίγα κλικ.

easeus data recovery download

2. Κάνουμε Εγκατάσταση το Πρόγραμμα

Όταν κατέβει το πρόγραμμα κάνοντας κλικ στο εκτελέσιμο αρχείο ξεκινά η διαδικασία εγκατάστασης. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τον Οδηγό και να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση.

easeus install

3. Επιλέξτε τον δίσκο που θέλετε για να ξεκινήσετε την ανάκτηση δεδομένων

Ξεκινήστε τον Οδηγό ανάκτησης δεδομένων EaseUS, επιλέξτε μια τοποθεσία από όπου χάσατε δεδομένα και αρχίστε την σάρωση (SCAN). Μπορείτε να καθορίσετε μια θέση αρχείου όπως Desktop, Βιβλιοθήκες ή Έγγραφα ή μπορείτε να επιλέξετε έναν σκληρό δίσκο, ένα διαμέρισμα ή μια εξωτερική συσκευή αποθήκευσης.

easeus main search

4. Σάρωση του υπολογιστή ή της συσκευής σας

Η αρχική σάρωση θα είναι πολύ γρήγορη. Η γρήγορη σάρωση του Οδηγού αποκατάστασης στοιχείων του EaseUS θα απαριθμήσει όλα τα αρχεία της επιλεγμένης τοποθεσίας που απλώς διαγράφηκαν καταλάθος ή αδειάστηκαν από τον Κάδο Ανακύκλωσης.

easeus main results

Μια βαθύτερη σάρωση (DEEP SCAN) θα ξεκινήσει αυτόματα μετά τη γρήγορη σάρωση. Η βαθιά σάρωση θα βρει πολλά περισσότερα χαμένα αρχεία, διερευνώντας διεξοδικά ολόκληρο το πεδίο δεδομένων της συσκευής αποθήκευσης, αντί να σαρώσετε μόνο τον κατάλογο αρχείων. Η βαθιά σάρωση, ωστόσο, θα πάρει περισσότερο χρόνο για να ολοκληρωθεί αλλά μπορεί να επαναφέρει πολύ περισσότερα αρχεία.

Συμβουλές για επαναφορά αρχείων

More Lost Files (RAW): Τα αρχεία που βρέθηκαν από την αποκατάσταση RAW δεν θα έχουν πλέον τα αρχικά τους ονόματα / καταλόγους και θα τους δοθεί ένα τυχαίο όνομα. Επομένως, θα πρέπει να ελέγξετε αυτά τα αρχεία με μη αυτόματο τρόπο για να τα μετονομάσετε και να τα οργανώσετε.

Special Lost Files: Τα πιο χρήσιμα αρχεία από τα σαρωμένα δεδομένα μπορούν να ταξινομηθούν κάτω από αυτήν την επιλογή. Οι φωτογραφίες σας, τα βίντεο, τα αρχεία PDF και τα αρχεία MS Office θα συμπεριληφθούν σε αυτήν την ενότητα.

Deleted Folders/Files: Οι φάκελοι / αρχεία που έχουν διαγραφεί ή αδειάσει από τον Κάδο Ανακύκλωσης έχουν εικονίδια που επισημαίνονται με ένα κόκκινο 'd' για την ευκολία σας.

5. Προεπισκόπηση και ανάκτηση χαμένων αρχείων

Το EaseUS Data Recovery Wizard σας επιτρέπει να κάνετε προεπισκόπηση όλων των αρχείων που μπορούν να ανακτηθούν μετά από μια σάρωση. Μπορείτε να φιλτράρετε ανά τύπο αρχείου ή ανά τοποθεσία. Υπάρχουν επίσης δύο ειδικοί φάκελοι για τα χαμένα αρχεία σας: Περισσότερα χαμένα αρχεία (RAW) και ειδικά χαμένα αρχεία που περιγράφονται παραπάνω. Μετά το φιλτράρισμα των αρχείων, την προεπισκόπηση και την επιλογή όλων των σημαντικών αρχείων που θέλετε να ανακτήσετε, πατήστε το κουμπί 'Recover' για να πάρετε τα δεδομένα σας πίσω.

Σημείωση: ΜΗΝ αποθηκεύετε τα αρχεία στο ίδιο διαμέρισμα σκληρού δίσκου ή εξωτερική συσκευή από την οποία χάσατε τα δεδομένα σας και από την οποία κάνετε ανάκτηση.

Το EaseUS Data Recovery Wizard είναι ένα πολύ εύκολο δωρεάν εργαλείο το οποίο σας επιτρέπει με μόλις λίγα κλικ και χωρίς ειδικές γνώσεις να επαναφέρετε τα αρχεία που έχετε χάσει με πολύ καλό ποσοστό επιτυχίας. 

Δοκιμάστε το EaseUS Data Recovery Wizard από εδώ:

Windows (PC)

MAC

 

 

 

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Web designer τα τελευταία 12 χρόνια. Στον ελεύθερο του χρόνο παιδεύεται (και παιδεύει) με οτιδήποτε πέσει στα χέρια του, από υπολογιστές, κινητά, gadgets μέχρι φωτογραφικές μηχανές ( Μετά δεν λειτουργεί Τίποτα!).
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης