Τρόπος χρήσης του ενσωματωμένου μετατροπέα νομισμάτων των Windows 10

Σύμφωνα με τη Microsoft, μία από τις πιο απαιτούμενες λειτουργίες της στην επόμενη ενημερωμένη έκδοση των Windows 10 ήταν η προσθήκη του μετατροπέα νομισμάτων στη φυσική αριθμομηχανή των windows.

Όταν η ενημερωμένη έκδοση των Fall Creators ξεκίνησε  το περασμένο έτος, η Microsoft παρέδωσε ακριβώς αυτό: έναν ενσωματωμένο μετατροπέα νομίσματος στην αριθμομηχανή των Windows κάπως κρυμμένη σε ένα εγγενές χαρακτηριστικό που μπορεί να χρησιμοποιείτε κάθε μέρα.

1. Πληκτρολογήστε Αριθμομηχανή στη γραμμή αναζήτησης των windows για να ανοίξετε την αριθμομηχανή των Windows. Θα πρέπει να είναι το πρώτο αποτέλεσμα που εμφανίζεται αφού πατήσετε το πλήκτρο Enter.

arithmomixani1

2. Αφού ανοίξει η Αριθμομηχανή στα αριστερά, θα δείτε ένα μενού "χάμπουργκερ" δίπλα στη λέξη Standard και κάτω από τη λέξη Calculator. Κάντε κλικ στο μενού για να το ανοίξετε.

arithmomixani2

3. Στην περιοχή Μετατροπέας, κάντε κλικ στην επιλογή Νόμισμα.

4. Επιλέξτε το ζεύγος νομισμάτων σας κάνοντας κλικ στο dropdown μενού. Στην συνέχεια εισάγετε το ποσό και δείτε την αντιστοιχία του

arithmomixani3

 

 

 

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Τεχνικός H/Y και αδιόρθωτος Gamer τα τελευταία.... χρόνια
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης