Όταν αντιγράφετε ένας μέρος ή αντιγράφετε ολόκληρο το CD ή το DVD, το σύστημα του υπολογιστή σας δημιουργεί ένα συμπιεσμένο αρχείο που ονομάζεται BIN

Μια κατάσταση στην οποίο όλοι έχουμε βρεθεί: μια ξέφρενη αναζήτηση για ένα έγγραφο Word που ξέρετε ότι σώσατε αλλά απλά δεν μπορείτε να το βρείτε. Έχει διαγραφεί, αλλά είστε σίγουροι ότι δεν το κάνατε - τουλάχιστον θελημένα. Αλλά δεν χρειάζεται να τρομάζουμε, το Microsoft Word έχει μερικές εξαιρετικές επιλογές ανάκτησης δεδομένων που μπορούν συχνά να ανακτήσουν τα έγγραφα, ακόμη και μετά τη διαγραφή τους.

recovery word

Χάσατε τα Αρχεία σας; Δείτε τον Οδηγό Ανάκτησης

Διαδικασία Ανάκτησης Αρχείου Word

 Αυτό είναι, ωστόσο, μια τελευταία λύση, η οποία δεν λειτουργεί πάντα και δεν πρέπει ποτέ να βασίζεστε σε αυτό. Εάν όλα τα άλλα αποτύχουν, ίσως είναι καιρός να εξετάσετε ένα πρόγραμμα ανάκτησης δεδομένων ή έναν ειδικό στη γειτονιά σας.

1. Ανοίξτε ένα κενό έγγραφο του Microsoft Word και κάντε κλικ στην καρτέλα Αρχείο.

2. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο Επιλογές στο κάτω μέρος και επιλέξτε την επιλογή Αποθήκευση από τα αριστερά.

3. Εδώ, ψάχνουμε για μια διαδρομή αρχείου για να δείτε πού πηγαίνουν τα αυτοματοποιημένα έγγραφα μας. Μόλις το βρείτε, επιλέξτε και αντιγράψτε το. Πχ μπορεί να είναι εδώ: C:\Χρήστες\user\AppData\Roaming\Microsoft\Word\

4. Ανοίξτε την Εξερεύνηση αρχείων και επικολλήστε την διαδρομή αρχείου που αντιγράφηκε. Πατήστε το πλήκτρο enter για να μεταβείτε σε αυτό.

word explorer

5. Εδώ θα δούμε την τελευταία αποθήκευση του εγγράφου στο οποίο εργαζόμουν, το οποίο αρχίζει με το όνομα "RESUME". Κάντε κλικ σε αυτό για να ανοίξετε τον φάκελο.

6. Κάντε δεξί κλικ στο αρχείο ASD που θα βρείτε μέσα στον φάκελο και επιλέξτε Άνοιγμα με

7. Επιλέξτε Word και κάντε κλικ στο OK.

Περισσότερα

 

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Τεχνικός H/Y και αδιόρθωτος Gamer τα τελευταία.... χρόνια
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης