Εκμεταλλευτείτε την Δύναμη της αναζήτησης της Google

Η μηχανή αναζήτησης της Google έχει υπερ-απλοποιήσει την «ψηφιακή» μας ζωή, καθώς έχει κάνει την αναζήτηση οποιασδήποτε πληροφορίας πιο εύκολη από ποτέ. Όταν όμως θέλουμε να ψάξουμε κάτι πιο εξειδικευμένο ή θέλουμε μία πολύ συγκεκριμένη απάντηση, υπάρχουν μερικά απλά κόλπα που μπορούμε να αξιοποιήσουμε για να βρούμε αυτό ακριβώς που ψάχνουμε.

Εκμεταλλευτείτε την Δύναμη της αναζήτησης της Google

Άλλωστε η μηχανή αναζήτησης της google δεν είναι απλά ένα «ψαχτήρι» αλλά προσφέρει πλήθος εργαλείων όπως μεταφραστή, αριθμομηχανή, υπολογιστή ισοτιμιών και πολλά άλλα. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μερικές απλές οδηγίες, προκειμένου να βρίσκετε εύκολα ό,τι ακριβώς ψάχνετε.

 

Γρήγορη μετάφραση

Αν θέλετε μια γρήγορη μετάφραση κάποιας λέξης ή μιας μικρής πρότασης δεν χρειάζεται ν’ ανοίξετε το google translate. Απλά στην σελίδα της αναζήτησης πληκτρολογήστε "translate", τη λέξη ή τη φράση που θέλετε να μεταφράσετε και "to Greek" (ή όποια άλλη γλώσσα επιθυμείτε).

Γρήγορες πράξεις χωρίς κομπιουτεράκι 

Θες να κάνεις μια πράξη και βαριέσαι ν’ ανοίξεις το κομπιουτεράκι στον υπολογιστή;; Αν έχεις ανοιχτή την αναζήτηση της google πολύ απλά εισάγεις τις πράξεις που θέλεις να κάνεις και με το enterθα σου εμφανιστεί το αποτέλεσμα καθώς και ένα κομπιουτεράκι. Το καλό όμως είναι ότι η googleμπορεί να σου λύσει ακόμα και σύνθετες εξισώσεις στο πεδίο αναζήτησης και να έχεις άμεσα το αποτέλεσμα που ψάχνεις. 

 

Ψάχνετε έναν ορισμό;

Πριν τη λέξη για την οποία θέλετε να μάθετε τον ορισμό της απλά μπορείτε να εισάγετε το«define:» (χωρίς τα «») βρίσκετε ακριβώς αυτό που θέλετε: τον ορισμό της λέξης. 

Συναλλαγή με νόμισμα εκτός Ευρώ;

Πληκτρολογήστε το όνομα του νομίσματος που έχετε και τον αριθμό, μετά τη λέξη"to"και μετά το νόμισμα στο οποίο θέλετε να γίνει η μετατροπή. Θα δείτε την αξία του στο νόμισμα που θέλετε,

Θέλετε να βρείτε το καινούριο pc, εντός συγκεκριμένου εύρους τιμών; 

Πρώτα πληκτρολογήστε την μάρκα του υπολογιστή και το μοντέλο, μετά την κατώτατη τιμή, μετά δύο τελείες (..) και μετά την ανώτατη τιμή. Αμέσως θα δείτε τι επιλογές υπάρχουν και που. 

 

Extras

Θέλετε απλά να σκοτώσετε λίγο τον χρόνο σας; Δοκιμάστε

Do a barrel roll και πατήστε enter

Askew και δείτε την google να γέρνει

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Web designer τα τελευταία 12 χρόνια. Στον ελεύθερο του χρόνο παιδεύεται (και παιδεύει) με οτιδήποτε πέσει στα χέρια του, από υπολογιστές, κινητά, gadgets μέχρι φωτογραφικές μηχανές ( Μετά δεν λειτουργεί Τίποτα!).
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης