Πώς να μεταφέρετε παιχνίδια από το PS4 στο PS5

Για να εξοικονομήσετε χρόνο λήψης, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να μεταφέρετε παιχνίδια από το PS4 στο PS5. Άλλωστε, το να κρατάτε τα παιχνίδια σας από το PS4 στο PS5 είναι ένα τεράστιο όφελος αυτής της επόμενης γενιάς κονσολών PlayStation, οπότε γιατί να μην ξεπεράσετε τον εαυτό σας μεταφέροντας απλά τα παιχνίδια σας PS4 στο PS5.

Ευτυχώς, υπάρχουν μερικές επιλογές για να διαλέξετε όταν πρόκειται για όσους θέλουν να μεταφέρουν παιχνίδια από το PS4 στο PS5: μέσω εξωτερικού σκληρού δίσκου, μέσω Wi-Fi, απλώς εκ νέου λήψη ή εισαγωγή του δίσκου. Θα σας παρουσιάσουμε και τα τέσσερα παρακάτω.

Πώς να μεταφέρετε παιχνίδια από το playstation 4 στο playstation 5

Μέσω εξωτερικού σκληρού δίσκου

Η πιο γρήγορη εύκολη επιλογή είναι να μεταφέρετε τα παιχνίδια σας στο PS4 στο PS5 μέσω του εξωτερικού σκληρού δίσκου που χρησιμοποιείτε ήδη χωρίς αμφιβολία για το PS4. Για τυχόν τίτλους που είναι εγκατεστημένοι σε εξωτερικό σκληρό δίσκο PS4, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αποσυνδέσετε τη μονάδα από το PS4 και να την συνδέσετε στο PS5 σας. Δεν απαιτείται μετατροπή ή αναδιαμόρφωση, απολαμβάνετε κατευθείαν συμβατότητα με το PS5.

Εάν μπορείτε, δοκιμάστε να μετακινήσετε όσα περισσότερα μπορείτε από το PS4 σε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο προτού τον απενεργοποιήσετε οριστικά και θα εξοικονομήσετε κάποια ταλαιπωρία.

Μέσω μεταφοράς Wi-Fi

ps4 to ps5 transfer wifi

Για παιχνίδια που είναι εγκατεστημένα στον εσωτερικό σκληρό σας δίσκο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ειδική διαδικασία μεταφοράς WiFi. Για αυτό, θα πρέπει να κατευθυνθείτε προς:

Ρυθμίσεις> Σύστημα> Λογισμικό συστήματος> Μεταφορά δεδομένων

Στη συνέχεια, είναι απλώς μια περίπτωση να ακολουθήσετε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη. Θα χρειαστεί τόσο το PS5 όσο και το PS4 να είναι ενεργοποιημένα και συνδεδεμένα στο διαδίκτυο μέσω Wi-Fi ή μπορείτε να τα συνδέσετε και τα δύο μέσω σύνδεσης LAN.

Μόλις συνδεθούν, μπορείτε απλώς να επιλέξετε όλα τα παιχνίδια που είναι αποθηκευμένα αυτήν τη στιγμή εσωτερικά στο PS4 σας για να μεταφέρετε στο PS5 ή να σημειώσετε αυτά που θέλετε να κάνετε την μεταφορά. Τότε είναι απλώς μια περίπτωση αναμονής μέχρι να γίνει η μεταφορά. Απλό!

Μέσω λήψης (download)

ps4 to ps5 transfer download

Εύχρηστα, αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο ή θέλετε μόνο μερικά από τα παιχνίδια σας στο PS4 στο λαμπερό νέο PS5 σας, υπάρχει η επιλογή απλώς να κατεβάσετε ξανά τα πάντα. Όλα τα παιχνίδια σας στο PS4 θα καταχωρηθούν στη βιβλιοθήκη πολυμέσων σας. Μπορείτε ακόμη και να φιλτράρετε τη λίστα για να επισημάνετε όλους τους τίτλους του PS4 και απλώς να πατήσετε λήψη για όποιον θέλετε.

Μέσω δίσκου

Εάν έχετε ένα παιχνίδι PS4 σε δίσκο, απλώς βάλτε το δίσκο στο PS5 σας και φύγετε. Δυστυχώς, τα δεδομένα εγκατάστασης και ενημέρωσης δεν θα μεταφερθούν σε αυτήν την περίπτωση, οπότε λάβετε αυτό υπόψη εάν σκοπεύετε να επιστρέψετε αμέσως και να παίξετε κάποιο παιχνίδι.

Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα; Ακολουθήστε μας στο Facebook | Ακολουθήστε μας στο Instagram

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Τεχνικός H/Y και αδιόρθωτος Gamer τα τελευταία.... χρόνια
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης