Πώς να μην αποθηκεύει το Instagram δημοσιευμένες φωτογραφίες

Μπορεί να είναι ενοχλητικό να αντιγράφει το Instagram κάθε φωτογραφία ή βίντεο που ανεβάζετε στην εφαρμογή στο smartphone σας. Μπορεί επίσης να προκαλέσει γρήγορη εξάντληση του χώρου αποθήκευσης.

Εάν δεν είσαστε απλός χρήστης του Instagram, αλλά προτιμάτε να δημοσιεύετε πολύ περιεχόμενο τακτικά, το πιθανότερο είναι ότι η εφαρμογή αποθηκεύει αυτόματα τις φωτογραφίες που ανεβάζετε, ειδικά αυτές που επεξεργάζεστε αμέσως μετά το ανέβασμα στη συλλογή του τηλεφώνου σας και αυτό μπορεί να είναι ενοχλητικό, λαμβάνοντας υπόψη την περιττή σπατάλη αποθήκευσης και το άγχος της μη αυτόματης αφαίρεσης αυτών των εικόνων.

Λοιπόν, αν αυτό είναι το τρέχον ζήτημα που αντιμετωπίζετε με τη χρήση του Instagram, μην τα παρατήσετε ακόμα γιατί τα παιδιά στην εταιρεία πιθανότατα άκουσαν αυτή τη γκρίνια το 2020. Υπάρχει ένας απλός οδηγός που θα το κάνει αυτό, αλλά σημειώστε ότι αυτό δεν θα αφαιρέσει αυτόματα τις εικόνες που έχουν αποθηκευτεί αυτόματα στο παρελθόν, ειδικά αυτές που αποθηκεύτηκαν πριν από την αλλαγή της προεπιλεγμένης ρύθμισης.

Απενεργοποίηση της αυτόματης αποθήκευσης επεξεργασμένων εικόνων/βίντεο στο Instagram

Υπάρχουν δύο τρόποι για να τραβήξετε και να δημοσιεύσετε φωτογραφίες στο Instagram:

Το πρώτο είναι το γεγονός ότι μπορείτε να τραβήξετε μια φωτογραφία/βίντεο χρησιμοποιώντας την εγγενή εφαρμογή κάμερας ή την εφαρμογή κάμερας τρίτου προγραμματιστή για αυτό το θέμα και στη συνέχεια να τη μοιραστείτε στο Instagram. Όταν το κάνετε αυτό, η αρχική εικόνα θα διατηρηθεί, αλλά μπορείτε είτε να αποθηκεύσετε την επεξεργασμένη είτε όχι.

Τραβάτε τη φωτογραφία/βίντεό σας απευθείας από την εφαρμογή κάμερας του Instagram και στη συνέχεια την επεξεργάζεστε ακριβώς εκεί. Το μειονέκτημα αυτής της προσέγγισης είναι ότι λαμβάνετε έξοδο χαμηλότερης ποιότητας, αλλά αν δεν σας πειράζει, η επεξεργασμένη εικόνα/βίντεό σας μπορεί είτε να αποθηκευτεί είτε να απορριφθεί ανάλογα με την επιλογή σας.

Απενεργοποιήστε την αυτόματη αποθήκευση εικόνων στο Instagram για Android

Αυτός ο απλός οδηγός θα σας βοηθήσει να σταματήσετε το Instagram να αποθηκεύει αυτόματα πρωτότυπες φωτογραφίες και βίντεο στα Android smartphone σας

  1. Μεταβείτε στο προφίλ σας κάνοντας κλικ στο avatar του προφίλ σας στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης
  2. Όταν βρίσκεστε σε αυτήν τη διεπαφή, κάντε κλικ στο μενού στην επάνω δεξιά γωνία για να ανοίξετε την περιοχή ρυθμίσεων που βρίσκεται στο κάτω μέρος με την ετικέτα "Ρυθμίσεις".
  3. Αναζητήστε γρήγορα τις «Αρχικές αναρτήσεις» από το πλαίσιο αναζήτησης στο επάνω μέρος της σελίδας Ρυθμίσεις.
  4. Απενεργοποιήστε την εναλλαγή "Αποθήκευση αρχικής ανάρτησης" ή μπορείτε να αλλάξετε μεμονωμένες επιλογές που θέλετε, όπως "Αποθήκευση δημοσιευμένων φωτογραφιών" ή "Αποθήκευση δημοσιευμένων βίντεο"

Θυμηθείτε, εάν τραβάτε τις φωτογραφίες σας με την εγγενή εφαρμογή κάμερας του τηλεφώνου σας και τις κοινοποιείτε από το Instagram, η αρχική φωτογραφία βρίσκεται πάντα στο χώρο αποθήκευσης της κάμερας.

Εάν απενεργοποιήσετε την Αποθήκευση δημοσιευμένων φωτογραφιών και την Αποθήκευση δημοσιευμένων βίντεο: οι φωτογραφίες και τα βίντεο που δημοσιεύετε στο Instagram δεν θα αποθηκευτούν στο χώρο της κάμερας των συσκευών Android.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Είμαι η Βάσω και τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με κινητά και κυρίως με συσκευές που αναζητούν οι γυναίκες. Με ενδιαφέρουν συσκευές με ωραία σχεδίαση και καλές κάμερες!
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης