Τι είναι το USB OTG (on-the-go) και πως το χρησιμοποιείτε;

Πολλά smartphone και tablet αυτές τις μέρες διαθέτουν λειτουργία USB OTG. Με το USB On-The-Go, μπορείτε να συνδέσετε εξωτερικές συσκευές στο smartphone ή το tablet σας. Σκεφτείτε ένα πληκτρολόγιο ή μια συσκευή αποθήκευσης. Εδώ, μπορείτε να προετοιμάσετε πώς λειτουργεί και εάν η συσκευή σας είναι κατάλληλη για USB OTG.

Τι είναι το USB OTG (on-the-go) και πως το χρησιμοποιείτε;

Τι είναι το USB OTG (On-The-Go);

Το USB OTG είναι συντομογραφία του USB On-The-Go. Με ένα καλώδιο USB OTG, μπορείτε να συνδέσετε το smartphone ή το tablet σας με άλλες συσκευές. Το καλώδιο διαθέτει υποδοχή για το τηλέφωνό σας στη μία πλευρά και υποδοχή USB-A στην άλλη πλευρά. Εάν χρησιμοποιείτε ένα κανονικό καλώδιο USB για να συνδέσετε το τηλέφωνό σας με έναν υπολογιστή, το τηλέφωνο είναι η συσκευή αποθήκευσης και ο υπολογιστής σας η κύρια συσκευή. Με ένα καλώδιο OTG, το smartphone σας είναι η κύρια συσκευή.

USB OTG, τι μπορείτε να κάνετε με αυτό;

Με ένα καλώδιο USB OTG, μπορείτε να συνδέσετε μια μονάδα flash USB, ποντίκι, πληκτρολόγιο, σκληρό δίσκο ή άλλο smartphone στο τηλέφωνο ή το tablet σας, για παράδειγμα. Αυτό είναι χρήσιμο εάν θέλετε να γράψετε μια αναφορά στο tablet σας με πληκτρολόγιο ή να μεταφέρετε εφαρμογές από το ένα smartphone στο άλλο. Υπάρχουν επίσης διανομείς OTH, που σας επιτρέπουν να συνδέσετε πολλές συσκευές στη συσκευή σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε, για παράδειγμα, να χρησιμοποιήσετε και πληκτρολόγιο και ποντίκι με το tablet σας.

Λειτουργεί το OTG σε όλα τα τηλέφωνα;

Σχεδόν όλα τα smartphone και τα tablet που είναι διαθέσιμα αυτήν τη στιγμή υποστηρίζουν USB On-The-Go. Έχετε κάποιο παλιότερο μοντέλο ή απλά θέλετε να μάθετε σίγουρα; Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή "USB OTG Checker" στη συσκευή σας, ώστε να μπορείτε να ελέγξετε εάν η συσκευή σας είναι κατάλληλη για OTG.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Web designer τα τελευταία 12 χρόνια. Στον ελεύθερο του χρόνο παιδεύεται (και παιδεύει) με οτιδήποτε πέσει στα χέρια του, από υπολογιστές, κινητά, gadgets μέχρι φωτογραφικές μηχανές ( Μετά δεν λειτουργεί Τίποτα!).
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης