Τι είναι η δυναμική οθόνη AMOLED;

Η οθόνη Dynamic AMOLED είναι μια σύγχρονη και προηγμένη τεχνολογία οθόνης εξοπλισμένη σε τηλέφωνα Samsung (και όχι μόνο) προηγμένης τεχνολογίας. Διαβάστε το άρθρο για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την τεχνολογία οθόνης καθώς και για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα!

Τι είναι η δυναμική οθόνη AMOLED;

Τι είναι η δυναμική οθόνη AMOLED;

Εν ολίγοις, μια οθόνη Dynamic AMOLED είναι μια οθόνη Super AMOLED με πρόσθετη υποστήριξη HDR10+. Η Samsung λέει ότι αυτά τα πάνελ οθόνης OLED επόμενης γενιάς περιλαμβάνουν "πιστοποίηση HDR10+ για χρώμα και αντίθεση κινηματογραφικής ποιότητας" - Όγκος χρωμάτων για φορητές συσκευές 100% της κάλυψης DCI-P3 (Digital Cinema Initiatives) με αναλογία αντίθεσης 2.000.000:1, πιστοποιημένη από την VDE Γερμανία.

Οι δυναμικές οθόνες AMOLED έχουν επίσης λάβει πιστοποίηση άνεσης ματιών από την TUV Rheinland. Με βάση τη χαμηλότερη εκπομπή μπλε φωτός των οθονών OLED, είναι πιο ασφαλείς στη χρήση σε σύγκριση με άλλες οθόνες (LCD) της αγοράς.

Dynamic AMOLED vs Super AMOLED

Πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται ποια είναι η πραγματική διαφορά μεταξύ ενός Dynamic AMOLED και ενός Super AMOLED. Η Samsung δεν είναι πολύ ξεκάθαρη σχετικά με αυτό και συνεχίζει να χρησιμοποιεί και τις δύο μάρκες για τα προϊόντα οθόνης της. Το πιο πιθανό είναι ότι ένα Dynamic AMOLED είναι Super AMOLED με πιστοποίηση HDR10+.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των οθονών Dynamic AMOLED

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Web designer τα τελευταία 12 χρόνια. Στον ελεύθερο του χρόνο παιδεύεται (και παιδεύει) με οτιδήποτε πέσει στα χέρια του, από υπολογιστές, κινητά, gadgets μέχρι φωτογραφικές μηχανές ( Μετά δεν λειτουργεί Τίποτα!).
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης