Τι είναι το ξεκλείδωμα του Bootloader;

Το Bootloader είναι το εργαλείο που φορτώνει το λογισμικό συστήματος στη συσκευή και καθορίζει την προτεραιότητα για τις διαδικασίες που εκτελούνται στο τηλέφωνο.

Τι είναι το ξεκλείδωμα του Bootloader;

Το Bootloader είναι κλειδωμένο σε νέα τηλέφωνα, για να αποφευχθεί η βλάβη αυτού του εργαλείου από μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή τροποποίηση. Ωστόσο, ένα ξεκλείδωμα Bootloader μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ξεκλειδώσει αυτό το εργαλείο, για πρόσβαση σε ειδικές λειτουργίες συστήματος. 

Το ξεκλείδωμα του Bootloader σάς επιτρέπει να εγκαταστήσετε προσαρμοσμένο υλικολογισμικό στο τηλέφωνό σας Android (όπως custom ROM) και σας παρέχει πλήρη δικαιώματα πρόσβασης για να κάνετε τροποποιήσεις στο τηλέφωνο. Τέτοιες τροποποιήσεις θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν την αλλαγή κάποιου προ-φορτωμένου λογισμικού ή θα μπορούσαν ακόμη να περιλαμβάνουν την αντικατάσταση ολόκληρου του λειτουργικού συστήματος.

Ορισμένοι προγραμματιστές και λάτρεις ξεκλειδώνουν και κάνουν root προκειμένου να πειραματιστούν με εφαρμογές ή με προσαρμοσμένες κατασκευές Android.

Προσοχή: Το ξεκλείδωμα του Bootloader είναι περιττό για την πλειοψηφία των χρηστών και δεν συνιστάται.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Web designer τα τελευταία 12 χρόνια. Στον ελεύθερο του χρόνο παιδεύεται (και παιδεύει) με οτιδήποτε πέσει στα χέρια του, από υπολογιστές, κινητά, gadgets μέχρι φωτογραφικές μηχανές ( Μετά δεν λειτουργεί Τίποτα!).
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης