Τι είναι το Android Factory Reset Protection (RFP);

Το FRP (Factory Reset Prevention) είναι μια δυνατότητα ασφαλείας στο Android που έχει σχεδιαστεί για να περιορίζει τα άτομα από τη χρήση της συσκευής σας Android εάν πραγματοποιήσουν αναγκαστικά μια μη αξιόπιστη επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στη συσκευή.

Τι είναι το Android Factory Reset Protection (RFP);

Η μη αξιόπιστη επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων εκτελείται μέσω της λειτουργίας ανάκτησης. Το RFP είναι ένας τρόπος αποτροπής κλοπής. Εάν είστε συνδεδεμένοι στον προσωπικό σας Λογαριασμό Google και η συσκευή σας είναι κλειδωμένη, είναι αδύνατο να αφαιρέσετε κανονικά το κλείδωμα RFP εκτός εάν συνδυαστεί με αυτόν τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού Google ή το PIN κλειδώματος οθόνης με αυτόν τον λογαριασμό.

Το RFP είναι ενεργοποιημένο σε όλες τις συσκευές Datalogic (έκδοση υψηλότερη από το Android 5.1 όταν το RFP εισήχθη από την Google).

Η δυνατότητα RFP μπορεί να προκαλέσει προβλήματα εάν στέλνετε μια δανεική συσκευή Android σε έναν γνωστό σας και αυτός συνδέεται με τον δικό του λογαριασμό Google και ξεχάσει να αποσυνδεθεί/καταργήσει και η συσκευή σας επιστραφεί ουσιαστικά κλειδωμένη.

Η καλύτερη λύση όταν δανείζετε, χαρίζετε ή πουλάτε ένα κινητό είναι πριν να έχετε αποσυνδέσει τον λογαριασμό σας Google.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Τεχνικός H/Y και αδιόρθωτος Gamer τα τελευταία.... χρόνια
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης