Το Xiaomi Mi Mix 2s είναι το πρώτο τηλέφωνο της Xiaomi με ασύρματη φόρτιση

Το Xiaomi Mi Mix 2s θα διαθέτει ασύρματη φόρτιση, η Xiaomi το έχει επιβεβαιώσει. Σε μια εικόνα Teaser του Mi Mix που δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό της Weibo (μέσω της GSMArena), η Xiaomi δείχνει ένα power symbol να κυλά πάνω από αυτό που φαίνεται να είναι ένα κυκλικό pad φόρτισης, δηλώνοντας ότι η λειτουργικότητα αυτή θα φτάσει στο νέο της smartphone.


 

Μια ασύρματη φόρτιση της ναυαρχίδας της Xiaomi έχει φημολογηθεί από τον περασμένο Σεπτέμβριο, μετά την είδηση ​​ότι η εταιρεία είχε προσχωρήσει στην κοινοπραξία ασύρματης φόρτισης. Το χαρακτηριστικό δεν έχει ακόμα εμφανιστεί, αλλά το Mi Mix 2s, το οποίο ξεκινά στη Σαγκάη στις 27 Μαρτίου, φαίνεται σαν ένα λογικό τηλέφωνο για να το εισαγάγει. η σειρά Mi Mix φέρνει μια ορισμένη καινοτομία προσδοκία-η αρχική συσκευή ήταν μια από τις πρώτες στο πρόσφατο κύμα των φορητών συσκευών που χαρακτηρίζονταν από ένα σχεδιασμό "bezel-less".


xiaomi wireless charger

Οι τελευταίες φήμες υποδηλώνουν ότι το Mi Mix 2s θα ακολουθήσει για άλλη μια φορά τη διαδρομή οθόνης χωρίς στεφάνη και θα διαθέτει οθόνη 6 ιντσών, τσιπ Snapdragon 845 και διπλή ρύθμιση πίσω κάμερας. Η συσκευή είναι επίσης φαίνεται να διαθέτει μια εγκοπή στην οθόνη που θα στεγάσει την εμπρός κάμερα - αν και θα είναι αρκετά διαφορετική από την προσέγγιση του iPhone X. Αυτή η φήμη παραμένει ανεπιβεβαίωτη.

close

youtube sub