Αυτά είναι τα νέα Huawei P20, P20 Pro και P20 Lite - Photo Leaks
Evan Blass

Αυτά είναι τα νέα Huawei P20, P20 Pro και P20 Lite - Photo Leaks

Μόνο δύο μέρες μετά την αποκάλυψη των πιθανών ευρωπαϊκών τιμών για τα Huawei P20, P20 Pro και P20 Lite στο Twitter, έχουμε τώρα μια περαιτέρω διαρροή που φαίνεται να δείχνει τα σχέδια των τριών τηλεφώνων.

 Οι εικόνες μοιράστηκαν στο Twitter από τον Evan Blass και δείχνουν το μπροστινή και πίσω πλευρά κάθε μοντέλου. Το P20 είναι το mainstream μοντέλο, ενώ το P20 Pro είναι ένα προηγμένο μοντέλο και το P20 Lite μια πιο προσιτή έκδοση. Μπορείτε να δείτε τις εικόνες από το Tweet που είναι ενσωματωμένο παρακάτω.

Κοιτάζοντας από μπροστά, το χαρακτηριστικό γνώρισμα standout σχεδιασμού είναι αναμφισβήτητα η εγκοπή που βρίσκεται και στις τρεις συσκευές. Η εγκοπή φαίνεται να είναι ελαφρώς μικρότερη στις P20 και P20 Pro από το P20 Lite.

Το άλλο κύριο σημείο σχεδίασης στο μπροστινό μέρος είναι ότι και οι τρεις συσκευές έχουν αρκετά μεγάλα bezels κάτω. Ωστόσο, τα bezels χρησιμοποιούνται για να φιλοξενήσουν έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων που βρίσκεται μπροστά στα δύο μοντέλα P20 και P20 Pro (το P20 Lite έχει τον αισθητήρα του στην πλάτη), κάτι που θα μπορούσε να είναι καλός συμβιβασμός για μερικούς. Επίσης, καθώς δεν υπάρχει σχεδόν καθόλουεπάνω bezel, υπάρχει συνολική αναλογία καλής οθόνης.

Κοιτάζοντας στο πίσω μέρος του τηλεφώνου, μπορούμε να δούμε ότι το P20 και το P20 Lite έχουν αισθητήρες διπλής κάμερας. Το P20 Pro παίρνει τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα συμπεριλαμβάνοντας τρεις φακούς στην κύρια κάμερα. Παρόλο που δεν είναι γνωστό τίποτα για αυτή τη φωτογραφική μηχανή, οι προηγούμενες διαρροές από τον Δεκέμβριο υποδηλώνουν ότι μια συσκευή της σειράς Ρ θα μπορούσε να φιλοξενήσει μια τριπλή κάμερα, 40 MP πίσω κάμερας με 5x υβριδικό ζουμ.Εκτός από το αρχικό tweet, ο Evan δημοσίευσε αργότερα φωτογραφίες που δείχνουν το P20 σε περισσότερα χρώματα. Ενώ στο πρώτο tweet και οι τρεις συσκευές παρουσιάστηκαν με μαύρο χρώμα, το δεύτερο έδειξε τις συσκευές σε δύο αποχρώσεις του μπλε.

Το P20 είναι η συνέχεια του δημοφιλούς Huawei P10. Αναμένεται να αποκαλυφθεί από την Huawei στις 27 Μαρτίου σε εκδήλωση Τύπου στο Παρίσι.

close

youtube sub