Το τρέιλερ για PC του Destiny 2 είναι εδώ! - Και οι απαιτήσεις συστήματος επίσης

Όλοι οι χρήστες υπολογιστών ετοιμαστείτε για γραφικά 4K, απεριόριστα ποσοστά καρέ και άφθονες ποσότητες gunplay. Το Destiny 2 είναι διαθέσιμο για κονσόλες εδώ και λίγο καιρό, αλλά δεν έρχεται στον υπολογιστή μέχρι την επόμενη εβδομάδα. 

Είναι γεμάτο αναμονή, ναι, αλλά το καλό είναι ότι παίρνουμε ένα βίντεο τρέιλερ πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού -και ήρθε η ώρα να παρακολουθήσουμε.

 

Η έκδοση PC του Destiny 2 θα είναι λειτουργικά όμοια με αυτών της κονσόλας, αλλά θα φέρει μερικά ξεχωριστά πλεονεκτήματα στην έκδοση για υπολογιστή, συμπεριλαμβανομένων των ποσοστών καρέ χωρίς κάλυψη και της υποστήριξης για τα γραφικά 4K εάν διαθέτετε το υλικό για αυτό. Θα έλεγα ότι παίζοντας με ένα ποντίκι και το πληκτρολόγιο μετράει ως ένα αρκετά μεγάλο συν, αλλά η εμπειρία σας μπορεί να διαφέρει σε αυτό το σημείο.

Οι νεοφερμένοι στο Destiny μπορούν να παγιδευτούν σε αυτό που παρέλειψαν με τον πρακτικό οδηγό για αρχάριους (το πρώτο παιχνίδι δεν κυκλοφόρησε ποτέ για τον υπολογιστή, μην ξεχνάτε). Το Destiny 2 είναι ένα action shooter παιχνίδι δράσης που σας οδηγεί σε ένα επικό ταξίδι στο ηλιακό σύστημα. Στην κινηματογραφική εκστρατεία, θα εισέλθετε σε έναν κόσμο γεμάτο με συναρπαστικούς χαρακτήρες και θα αγωνιστούμε για να πάρουμε πίσω το σπίτι μας. Μάχη μαζί με τους φίλους με πολλαπλές συνεταιριστικές λειτουργίες ή να προκαλέσετε τους άλλους σε έντονους αγώνες για πολλούς παίκτες.

Destiny 2 launch trailer

Destiny 2 Απαιτήσεις

Για τις ελάχιστες απαιτήσεις θα χρειαστείτε τουλάχιστον ένα επεξεργαστή Intel Core i3 σε 3,5GHz ή ένα Intel Pentium G4560 στα 3,5GHz. Εάν διαθέτετε ένα chipset AMD, θα χρειαστείτε τουλάχιστον ένα FX-4350 ή υψηλότερο χρονισμένο στα 4.2GHz. Για μια κάρτα γραφικών, θα χρειαστείτε μια Nvidia GTX 660 με 2GB ή VRAM ή παραπάνω ή ένα GTX 1050 με 2GB VRAM. Εναλλακτικά, εάν έχετε μια GPU της AMD, θα χρειαστείτε μια Radeon HD 7850 ή μεγαλύτερη με 2GB VRAM. Και θα χρειαστείτε συνολικά 6GB RAM συστήματος.

Η συνιστώμενη κλίμακα προδιαγραφών είναι πολύ υψηλότερη, απαιτώντας ένα επεξεργαστή Intel Core i5 με χρονισμό 3,4 GHz ή ένα i5 7400 Intel clocked σε 3,5 GHz. Στην πλευρά της AMD, θα χρειαστείτε ένα Ryzen R5 στα 3,6 GHz. Για τη GPU θα χρειαστείτε GTX 970 με 4GB VRAM ή GTX 1060 με 6GB VRAM. Εναλλακτικά, μια AMD r9 390 με 8GB θα αρκεί όταν τρέχετε το παιχνίδι στις υψηλότερες ρυθμίσεις. Θα χρειαστείτε επίσης 8GB RAM συστήματος.

X

Right Click

No right click