Η Samsung ελπίζει να κυκλοφορήσει ένα αναδιπλούμενο Galaxy Note το 2018

Ξεκινώντας από την αποκάλυψη του νέου Galaxy note 8 τον περασμένο μήνα, η Samsung αναφέρει τώρα ότι πρόκειται τώρα να εισαγάγει ένα αναδιπλούμενο τηλέφωνο το 2018, σύμφωνα με πληροφορίες από την Associated Press. Το τηλέφωνο θα διαθέτει μια εύκαμπτη οθόνη και θα κυκλοφορήσει με την σειρά Galaxy Note της εταιρείας.

Ο Dongjin Koh, πρόεδρος της κινητής τηλεφωνίας της Samsung, δήλωσε σε δημοσιογράφους σε συνέντευξη τύπου στη Νότια Κορέα ότι εξακολουθούν να υπάρχουν εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν και η παραγωγή μπορεί να αργήσει αν δεν επιλυθούν. Είναι ξεκάθαρο ότι η εταιρεία εξακολουθεί να τελειοποιεί την τεχνολογία, ενώ οι οθόνες υψηλής τεχνολογίας (οι οποίες χρησιμοποιούν εύκαμπτες οθόνες OLED για να κάμπτονται στην άκρη ενός smartphone) παραμένουν δημοφιλείς και τα κινητά τηλέφωνα που τις χρησιμοποιούν εξακολουθούν να πωλούν σε μεγάλους ρυθμούς.

«Όταν μπορέσουμε να ξεπεράσουμε μερικά προβλήματα, θα ξεκινήσουμε το προϊόν», είπε ο Koh. "Εξετάζουμε διεξοδικά αρκετά ζητήματα που πρέπει να ξεπεράσουμε, καθώς δεν θέλουμε να κάνουμε λίγα. Θέλουμε να ακούσουμε ότι η Samsung έκανε ένα πολύ καλό προϊόν ", δήλωσε ο Koh. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Samsung μίλησε δημοσίως για τα σχέδια της να δημιουργήσει ένα πτυσσόμενο τηλέφωνο, παρά τις φήμες γύρω από την απελευθέρωση ενός τέτοιου smartphone που έχουν κυκλοφορήσει εδώ και πολλά χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Samsung παρήγαγε μια σειρά smartphones διπλής οθόνης που αποτελούνται από δύο οθόνες OLED που συνδέονται με μια άρθρωση φέτος για να ελέγξουν τις υποσχέσεις και τις δυνατότητες μιας πτυσσόμενης συσκευής. Η Samsung παρουσίασε ένα φανταστικό πρωτότυπο οθόνης AMOLED το 2012 με το όνομα Youm και το περασμένο έτος υπέβαλε αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για πτυσσόμενο τηλέφωνο που λυγίζει σαν flip-phone headset. Άλλες εταιρείες έχουν επίσης επιδιώξει να παράγουν συσκευές με δυνατότητα κάμψης, με την Lenovo να αποκαλύπτει πρωτότυπα τηλέφωνα το 2016 που λυγίζουν γύρω από τον καρπό ενός χρήστη και ένα tablet που διπλώνει στο μισό.

 

close