Απόψε στις 20:00 η παρουσίαση των iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus

Το μεγάλο γεγονός της Apple ξεκινά σε λίγες ώρες. Στο Steve Jobs Theatre στο Apple Campus στο Cupertino σήμερα Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου στις 20:00, τα στελέχη της Apple θα βιδωθούν στη σκηνή για να αποκαλύψουν τρία νέα μοντέλα iPhone, ένα νέο ρολόι της Apple και τα νέα χαρακτηριστικά του λογισμικού της Apple, καθώς η εταιρία επιθυμεί να δείξει πως είναι ακόμα στην κορυφή των τεχνολογιών αιχμής.

Η Apple όπως είναι αναμενώμενο θα κάνει την αποκάλυψη του επετειακού iPhone X καθώς η εκδήλωση σηματοδοτεί τη 10η επέτειο του αρχικού iPhone - τα καλά νέα είναι ότι όπως και τα προηγούμενα χρόνια, η Apple θα κάνει live streaming του γεγονότος. Δείτε πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε το γεγονός από την άνεση του καναπέ σας στο σπίτι. Μπορείτε να παρακκουλουθήσετε το Event σε live streaming στην τοποθεσία της Apple στο apple.com/apple-events/september-2017 χρησιμοποιώντας:

  • Safari στο iOS 9.0 ή νεότερη έκδοση
  • Safari 6.0.5 ή νεότερη έκδοση στο OS X v10.11
  • Microsoft Edge στα Windows 10
  • Apple TV (2η ή 3η γενιά) με λογισμικό 6.2 ή νεότερη, ή 4η γενιά Apple TV. Θα πρέπει να μπορείτε να βρείτε το συμβάν που αναφέρεται στην εφαρμογή Συμβάντα Apple.

Τι άλλο μπορείτε να περιμένετε από την εκδήλωση; Ένα νέο ρολόι Apple με συνδεσιμότητα LTE, την παρουσίαστη του MacOS High Sierra και μια τηλεόραση Apple με δυνατότητα 4K αναμένεται να παρουσιαστούν στη σκηνή. Αν και βέβαια η πολυαναμενώμενη εκδήλωση γίνεται για τα νέα τηλέφωνα iphone 8 και iphone 8 Plus αλλά και το επετειακό iphone X.
Εν αναμονή λοιπόν του μεγάλου event!

close