Η Lenovo αναγγέλλει επίσημα το Moto E4 Plus με μπαταρία 5.000 mAh

Η Lenovo αποκάλυψε τις επίσημες λεπτομέρειες για τα νέα Moto κινητά τηλέφωνα: το Moto E4 και το E4 Plus. Σύμφωνα με την εταιρεία, το E4 Plus έρχεται με μπαταρία 5.000 mAh και οθόνη HD 5,5 ιντσών. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι το μέγεθος της μπαταρίας μπορεί να διαρκέσει σχεδόν δύο ημέρες χωρίς φόρτιση - κάτι που θέλουμε να ελέγξουμε όταν θα έχουμε την ευκαιρία. Το E4 Plus είναι επίσης εξοπλισμένο με μια πίσω κάμερα 13-megapixel, μια selifie-κάμερα 5 megapixel και έναν επεξεργαστή quad-core.

Το μικρότερο Moto E4 συρρικνώνει το μέγεθος της οθόνης σε οθόνη 5 ιντσών με μπαταρία 2800 mAh και πίσω κάμερα 8 megapixel. Η μπροστά κάμερα παραμένει στα 5-megapixel. Το E4 έρχεται σε μαύρο ή χρυσό, ενώ το E4 Plus προσφέρεται σε ένα επιπλέον χρώμα: navy. Και τα δύο τηλέφωνα έρχονται σε ένα μεταλλικό φινίρισμα, ενώ για λειτουργικό χρησιμοποιούν το Android Nougat.

Το E4 και το E4 Plus διατίθενται για $ 129 και $ 179 αντίστοιχα στην Αμερική (δεν ξέρουμε πόσο θα κοστίζουν στην Έλλάδα) και η εταιρεία λέει ότι θα πωληθούν σε "διάφορες χώρες". (Η Lenovo δεν διευκρίνισε ποιες.) 

close

youtube sub