Η Lenovo αναγγέλλει επίσημα το Moto E4 Plus με μπαταρία 5.000 mAh

Η Lenovo αποκάλυψε τις επίσημες λεπτομέρειες για τα νέα Moto κινητά τηλέφωνα: το Moto E4 και το E4 Plus. Σύμφωνα με την εταιρεία, το E4 Plus έρχεται με μπαταρία 5.000 mAh και οθόνη HD 5,5 ιντσών. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι το μέγεθος της μπαταρίας μπορεί να διαρκέσει σχεδόν δύο ημέρες χωρίς φόρτιση - κάτι που θέλουμε να ελέγξουμε όταν θα έχουμε την ευκαιρία. Το E4 Plus είναι επίσης εξοπλισμένο με μια πίσω κάμερα 13-megapixel, μια selifie-κάμερα 5 megapixel και έναν επεξεργαστή quad-core.

Το μικρότερο Moto E4 συρρικνώνει το μέγεθος της οθόνης σε οθόνη 5 ιντσών με μπαταρία 2800 mAh και πίσω κάμερα 8 megapixel. Η μπροστά κάμερα παραμένει στα 5-megapixel. Το E4 έρχεται σε μαύρο ή χρυσό, ενώ το E4 Plus προσφέρεται σε ένα επιπλέον χρώμα: navy. Και τα δύο τηλέφωνα έρχονται σε ένα μεταλλικό φινίρισμα, ενώ για λειτουργικό χρησιμοποιούν το Android Nougat.

Το E4 και το E4 Plus διατίθενται για $ 129 και $ 179 αντίστοιχα στην Αμερική (δεν ξέρουμε πόσο θα κοστίζουν στην Έλλάδα) και η εταιρεία λέει ότι θα πωληθούν σε "διάφορες χώρες". (Η Lenovo δεν διευκρίνισε ποιες.) 

Subscribe

YouTube img

close

Εγγραφή Στο Newsletter!

Για να είσαστε οι πρώτοι που θα μαθαίνετε νέα, αξιολογήσεις και προσφορές από τους συνεργάτες μας.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time