Τα αθλητικά παπούτσια της Apple της δεκαετίας του '90 αρχίζουν από 15.000 δολάρια σε δημοπρασία

Αν έχετε αυτό το σπάνιο ζευγάρι αθλητικών παπουτσιών με το εμπορικό σήμα της Apple θα μπορούσατε να κερδίσετε αρκετές χιλιάδες δολάρια σε μια δημοπρασία γεμάτη νοσταλγία από τη δεκαετία του '90.
Έστω ότι εργάζεστε στις αρχές της δεκαετίας του '90 για την Apple. Λαμβάνετε τα πιο εκπληκτικά προνόμια των εργαζομένων ανάμεσα σ' αυτά ένα λευκό ζευγάρι παπούτσια της Apple που φέρουν το κλασικό λογότυπο Rainbow της Apple. Αν είστε τυχερός ή απλά βλέπετε πολύ μπροστά δεν θα πετάξετε ποτέ τα παπούτσια.

Αρκετά χρόνια αργότερα, ένα ζευγάρι από αυτά τα πάνινα παπούτσια ανεβαίνει προς πώληση μέσω της δημοπρασίας Heritage Auctions. Πρόκειται για ένα ζευγάρι αντρικά παπούτσια σε μέγεθος 9.5 στις ΗΠΑ (38 στο ευρωπαικό). Δεν υπάρχει ακριβώς η υψηλή ραπτική, αλλά ταιριάζουν με τη μόδα της εποχής τους.

Η Heritage σημειώνει ότι "αυτά τα αθλητικά παπούτσια παράγονται από την Apple αποκλειστικά για τους υπαλλήλους τους στις αρχές της δεκαετίας του 1990". Ο ειδικός του Sneaker StockX επικύρωσε τα παπούτσια.

Τα παπούτσια είναι εισηγμένα στο eBay και η δημοπρασία, για όποιον ενδιαφέρεται, ξεκινά την Κυριακή. Η Heritage δέχεται επίσης online προσφορές. Ενώ η προσφορά αρχίζει στα $ 15.000, η Heritage πιστεύει ότι τα παπούτσια vintage θα μπορούσαν να φτάσουν τα $ 36.000.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα ζευγάρι από αυτά τα αθλητικά παπούτσια ανέβηκε προς πώληση. Το 2007, ένα ζευγάρι (μέγεθος 8.5) πωλήθηκε για μόλις $ 79 στο eBay.

Τι διαφορά κάνει μια δεκαετία...

Δείτε τα στο ebay

close

youtube sub