Ο πατέρας του Android φτιάχνει το δικό του τηλέφωνο

Η Essential, μια εταιρεία που ιδρύθηκε από τον Andy Rubin, τον "πατέρα του Android", την Τρίτη έβγαλε στο φως ένα νέο high-end smartphone.

Το Essential Phone, που κοστίζει περίπου US $ 699.

Η μονάδα έχει μια μεγάλη, σχεδόν από άκρη σε άκρη, οθόνη (υπάρχει ένα κομμάτι της στεφάνης στο κάτω μέρος της οθόνης) που περιτυλίγει γύρω από την 8-MP selfie κάμερα στο μπροστινό μέρος.

Χτισμένο γύρω από έναν επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 835, το Essential Phone διαθέτει 4 GB μνήμης RAM και αποθηκευτικό χώρο 128 GB.

Για την ανθεκτικότητα, το τηλέφωνο διαθέτει τιτάνιο και κεραμικό σώμα, το οποίο του επιτρέπει να επιβιώνει ακόμα και από άσχημες πτώσεις, σύμφωνα με την εταιρεία.

Μαγνητικά εξαρτήματα

Τα αξεσουάρ μπορούν να προστεθούν στο τηλέφωνο μέσω ενός μαγνητικού συνδέσμου στο πίσω μέρος του. Δύο αξεσουάρ περιλαμβάνονται στη μονάδα - μία φωτογραφική μηχανή 360 μοιρών και μία βάση φόρτισης.

Επίσης στην πλάτη του τηλεφώνου υπάρχει κάμερα διπλού αισθητήρα 13 MP. Σε αντίθεση με άλλα τηλέφωνα με κάμερες διπλού αισθητήρα, οι οποίες χρησιμοποιούν τον δεύτερο αισθητήρα για λήψη τηλεφακών ή δημιουργία εφέ bokeh, το Essential χρησιμοποιεί το δεύτερο αισθητήρα για να ενισχύσει την απόδοση χαμηλού φωτισμού.

Όπως και μερικά άλλα μοντέλα τηλεφώνων υψηλών προδιαγραφών, το Essential Phone δεν διαθέτει υποδοχή ακουστικών.

Σκληρός δρόμος μπροστά

Παρά την ποιότητα της κατασκευής του και μερικά συναρπαστικά χαρακτηριστικά, το Essential Phone πιθανότατα αντιμετωπίζει έναν σκληρό δρόμο μπροστά καθώς έχει ν' ανταγωνιστεί μεγάλες εταιρίες και πλήθος κινητών συσκευών αν και η εταιρία διαθέτει αρκετές καινοτομίες για την νέα αυτή συσκευή.

 

 

close

youtube sub