Δοκιμάστε πρόσθετους φακούς κάμερας για το κινητό σας Android ή iPhone

Ας μπούμε κατ ευθείαν στο ψητό: η κάμερα του κινητού σας είτε είναι κάποιο Android ή iPhone ή iPad είναι ένα ισχυρό μικρό εργαλείο. Με αυτό μπορείτε να τραβήξετε βίντεο, πορτρέτα, τοπία και πολλά άλλα, εύκολα γρήγορα και πάνω απ' όλα χωρίς να χρειάζεται να κουβαλάτε μαζί σας μια extra φωτογραφική μηχανή.
Τα καλύτερα photo lens που βρήκαμε στο Gearbest σε χαμηλή τιμή!

APEXEL APL - DG10 Universal Wide Angle + Macro + Fisheye Lens + Telephoto + CPL + Filter 10 in 1 Mobile Camera Lens Set

Universal 8 in 1 Phone Lens Fisheye Wide Angle Macro Camera Lens Kit for Phone

3 in 1 Mobile Phone Camera Lens Kit 180 Degree Fish Eye Lens + 2 in 1 Micro Lens + Wide Angle Lens


 

Οι φακοί φωτογραφίας για κινητά είναι απίστευτα γρήγορα, πρακτικά και βολικά εργαλεία που μπορείτε να τα έχετε στην τσέπη σας κάθε φορά που πάτε μια εκδρομή ή μια βόλτα. Εμείς πήραμε από το Gearbest ένα απλό και οικονομικό set από 3 (fish eye 180º, macro και 0.67X wide)  από τα πιο κοινά lenses τα δοκιμάσαμε και μπορούμε να σας πούμε ότι διασκεδάσαμε αρκετά.

Μπορούν να μεταφέρουν τα ποστ σας στο Instagram και στο facebook σε άλλο επίπεδο, να μεταμορφώσουν ένα get-around με τους φίλους σε μια αξέχαστη στιγμιαία φωτογραφία, και να κάνουν τις ιστορίες σας στο Snapchat ακόμα πιο συναρπαστικές.

Με τη φωτογραφία στα smartphones να είναι σε πρώτο λόγο στην καθημερινότητα μας, το να έχετε μερικούς φακούς για φωτογραφίες κινητών έτοιμους κάθε φορά που θέλετε να βγάλετε μια φωτογραφία μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αλλάξετε τα πράγματα στη ρουτίνα των φωτογραφιών σας.

Ας δούμε λοιπόν πως αυτοί οι φακοί μπορούν να μεταμορφώσουν τις φωτογραφίες μας.

Fish Eye

Αν έχετε παρακολουθήσει ποτέ ένα βίντεο από GoPro, πιθανότατα έχετε παρατηρήσει την οικεία εμφάνιση του φακού της κάμερας: είναι λιγότερο έντονη από το να κοιτάς μέσα από ένα σωλήνα, αλλά πιο έντονη από έναν τυπικό φακό ευρείας γωνίας. Αυτή η εμφάνιση ονομάζεται φαινόμενο fisheye και είναι ένα απίστευτα δημοφιλές εργαλείο λήψης φωτογραφιών μεταξύ φωτογράφων! Ένας φακός fisheye μπορεί να είναι κατάλληλος για χρήση σε σχεδόν οποιαδήποτε κατάσταση, δίνοντας στον θεατή λίγο περισσότερη προοπτική.

fish eye


Από την βόλτα μου στην παραλία

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα φακό fisheye με το κινητό σας Android για να προσθέσετε μια σούπερ μοναδική προοπτική και αίσθηση στις φωτογραφίες σας. Ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο είναι ασφαλισμένος ο φακός στο τηλέφωνό σας - μέσω συγκολλητικής ουσίας, μαγνητών, κλιπ ή θήκη, μπορείτε να "μιμηθείτε" φωτογραφίες και βίντεο φακών φωτογραφικών μηχανών μόνο με το τηλέφωνό σας.

Macro

Μερικές φορές, οι λεπτομέρειες είναι τα πιο σημαντικά πράγματα σε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο. Η καταγραφή τραγανών, ξεκάθαρων μικρών σκωριών σκόνης ή λεπτών ινών, ακίδων ξύλου ή ακόμη και των αιχμηρών άκρων των θρυμματισμένων γυαλιών είναι το αντίθετο από ένα φακό fish eye ή φακού ευρείας γωνίας, αλλά με ένα προσάρτημα μακρο φακού, μπορείτε πραγματικά να πάρετε μια απίστευτα κοντινή εικόνα από το θέμα σας.

macro lens photo


Ίνες από την φόρμα μου

Οι φακοί macro είναι ένα αρκετά δύσκολο εργαλείο για να συνηθίσετε, αλλά είναι σχετικά εύκολο να βγάλετε φωτογραφίες από τη στιγμή που θα εξοικειωθείτε μαζί τους. Ανάλογα με τη δύναμη του φακού - 10x έως 20x είναι συνήθως φυσιολογικό - μπορείτε να αποτυπώσετε έντονες λεπτομέρειες που η κάμερα του τηλεφώνου σας Android δεν μπορεί και θα θολώσει αν προσπαθήσετε.

Τα καλύτερα photo lens που βρήκαμε στο Gearbest σε χαμηλή τιμή!

APEXEL APL - DG10 Universal Wide Angle + Macro + Fisheye Lens + Telephoto + CPL + Filter 10 in 1 Mobile Camera Lens Set

Universal 8 in 1 Phone Lens Fisheye Wide Angle Macro Camera Lens Kit for Phone

3 in 1 Mobile Phone Camera Lens Kit 180 Degree Fish Eye Lens + 2 in 1 Micro Lens + Wide Angle Lens

X

Right Click

No right click