Ορισμένοι χρήστες του Galaxy S9 Plus αναφέρουν ζητήματα οθόνης "black crush"

Κάποιοι χρήστες του Samsung Galaxy S9 Plus δημοσιεύουν σε φορουμ στο διαδίκτυο για να αναφέρουν προβλήματα για τον τρόπο εμφάνισης των χρωμάτων στα τηλέφωνά τους. Όπως φαίνεται σε πολλές δημοσιεύσεις φόρουμ (μέσω του SamMobile), τα παράπονα αφορούν ειδικά ένα ζήτημα "black crush".Πρόκειται για ένα πρόβλημα όπου η οθόνη έχει προβλήματα που εμφανίζουν διαφορετικές αποχρώσεις των σκούρων χρωμάτων - αντί να αποκαλύπτουν λεπτομέρειες σε σκοτεινά τμήματα βίντεο, το πρόβλημα θα παρουσιάσει αντίθετα μπλοκ μαύρων ή pixelated εικόνων.

Τώρα, προτού αρχίσετε να ανησυχείτε, θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν το παρουσιάζουν όλες τις συσκευές Galaxy S9 Plus και δεν έχουμε ακόμα βρει αναφορές σχετικά με το standard S9. Δεν υπάρχει πραγματικός τρόπος να γνωρίζετε πόσο διαδεδομένο είναι το πρόβλημα, επομένως αν δεν το έχετε δει στη συσκευή σας, ίσως απλά να μην επηρεαστείτε.

Ευτυχώς, για όσους έχουν παρατηρήσει το πρόβλημα, αυτό θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί με μια ενημέρωση λογισμικού. Δεν είναι η πρώτη φορά που έχουν αναφερθεί προβλήματα black crush σε μια συσκευή υψηλής τεχνολογίας: οι χρήστες του Google Pixel 2 έχουν αναφέρει το ίδιο πρόβλημα μετά την ενημέρωση του λογισμικού.Η Samsung δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα μια λύση για το αναφερόμενο ζήτημα, αλλά οι χρήστες του S9 Plus στo φόρουμ XDA Developers κατάφεραν να βελτιώσουν το πρόβλημα χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή που ονομάζεται Screen Balance. Ενώ η προσφυγή σε μια εφαρμογή για μια λύση δεν είναι ιδανική, θα μπορούσε να είναι μια αξιοπρεπής λύση έως ότου η Samsung παρέχει μία από τις δικές της.

Η οθόνη στο τυπικό Galaxy S9 θεωρείται γενικά ότι είναι από τις καλύτερες σε οποιαδήποτε συσκευή. Στην πραγματικότητα, τον περασμένο μήνα, το DisplayMate έδωσε στην οθόνη του S9 την υψηλότερη βαθμολογία του A + και κάλεσε το panel AMOLED την "πιο καινοτόμο και υψηλής απόδοσης οθόνη smartphone" που έχει δοκιμάσει ποτέ. Δεν έχει παράσχει συγκεκριμένη αναφορά για το Galaxy S9 Plus.

X

Right Click

No right click