Realme 12 Pro Plus Κριτική: Αναβάθμιση στις κάμερες… και όχι μόνο

Η Realme προσφέρει ποιοτικά smartphone στη μεσαία κατηγορία εδώ και αρκετά χρόνια. Το Realme 12 Pro+ σίγουρα έκανε μεγάλη εντύπωση κατά την κυκλοφορία του. Λάβαμε ένα smartphone της μεσαίας κατηγορίας, με αρκετή απόδοση με ικανό υλικό και πρόσφερε ένα ενδιαφέρον σύνολο καμερών που μέχρι σήμερα είναι πρωτόγνωρες σε αυτή την τιμή.

Με κορυφαία σχεδίαση και κορυφαία κάμερα τηλεφακού, το Realme 12 Pro+ φαίνεται σίγουρα σαν μια αξιόλογη αναβάθμιση σε σχέση με τον προκάτοχό του, αλλά μπορεί να αντέξει τον ανταγωνισμό της κατηγορίας του; Υπάρχει η ελκυστική τιμολόγηση, η οποία κάνει ακόμα καλύτερη περίπτωση για αυτήν τη συσκευή μεσαίας κατηγορίας. Ωστόσο, η μεσαία κατηγορία έχει εξελιχθεί αρκετά τον περασμένο χρόνο. Χρησιμοποιώ το Realme 12 Pro+ για αρκετές εβδομάδες και να τι σκέφτομαι.

Το Realme 12 Pro+ έρχεται σε ένα από αυτά τα κίτρινα κουτιά για τα οποία είναι γνωστά τα τηλέφωνα Realme. Περιέχει το τηλέφωνο, έναν φορτιστή 67W και ένα καλώδιο USB Type-C. Θα βρείτε επίσης μια διάφανη θήκη σιλικόνης στη θήκη χαρτιού.

Θετικά

  • Εντυπωσιακός Σχεδιασμός
  • Προστασία IP65
  • Καλή απόδοση κύριας κάμερας
  • Εξαιρετική κάμερα τηλεφακού 3x
  • Κορυφαία διάρκεια ζωής μπαταρίας στην κατηγορία

Αρνητικά

  • Ο ανταγωνισμός έχει καλύτερες οθόνες
  • Το περσινό μοντέλο είχε ταχύτερη φόρτιση
  • Θα θέλαμε την κύρια κάμερα του realme 11 Pro+

Βαθμολογία

Σχεδιασμός

Οθόνη

Επιδόσεις

Κάμερα

Μπαταρία

Σχέση Αξίας/Τιμής

9.5

8.7

8.8

9.3

9.5

9.3

Συνολικά

Συνολικά, το realme 12 Pro Plus μας άφησε αρκετά θετικές εντυπώσεις. Έχει τον πιο εντυπωσιακό σχεδιασμό που έχουμε δει και που θα σας αρέσει να επιδεικνύετε, αξιόπιστη απόδοση, ικανή κύρια κάμερα μαζί με εξαιρετική κάμερα τηλεφακού 3x και την καλύτερη διάρκεια μπαταρίας στην κατηγορία του.

EDITORS CHOICE

Realme 12 Pro Plus Video Review

Realme 12 Pro Plus Σχεδιασμός

realme 12 pro plus camera module

Το Realme 12 Pro+ δεν αλλάζει ακριβώς το παιχνίδι ή δεν εισάγει μια ολοκαίνουργια γλώσσα σχεδιασμού όπως έκανε το προηγούμενο Realme 11 Pro+. Υπάρχουν όμως λεπτές σχεδιαστικές αλλαγές που το κάνουν να αισθάνεται ότι ξεχωρίζει από το προηγούμενο μοντέλο κατά τη γνώμη μου.

Μου αρέσει η σχεδίαση εμπνευσμένη από τα ρολόγια που φαίνεται να είναι κοινή σε όλη την σειρά 12 Pro. Προσθέτει μια ωραία χρυσή αυλακωτή στεφάνη γύρω από την κυκλική μονάδα πίσω κάμερας. Αυτό σε συνδυασμό με το πίσω πάνελ με vegan δέρμα δίνει στα τηλέφωνα μια πολύ πολυτελή αίσθηση, που θα θυμίσει αμέσως σε πολλούς πολυτελή ρολόγια ή ακριβές τσάντες χειρός. Ζυγίζει περίπου στα 196 γραμμάρια, που πιθανώς οφείλεται στα μεταλλικά στολίδια και την ογκώδη μονάδα κάμερας, αλλά ευτυχώς είναι εύκολο να κρατηθεί με το ένα χέρι χάρη στο κυρτό πίσω μέρος.

Το πλαίσιο του είναι από πλαστικό αν και λόγω του χρωματισμού του δίνει μια πιο premium αίσθηση όταν το αγγίζετε. Στο επάνω μέρος του πλαισίου θα βρούμε ένα ηχείο και ένα μικρόφωνο. Στην αριστερή πλευρά υπάρχει το κουμπί της αυξομείωσης της έντασης του ήχου και το κουμπί Power. Η απέναντι πλευρά είναι εντελώς κενή. Ενώ στο κάτω μέρος υπάρχει η υποδοχή της διπλής κάρτας SIM (η συσκευή δεν διαθέτει υποδοχή για κάρτα SD) ένα μικρόφωνο, η θύρα φόρτισης USB-C και ένα ακόμα ηχείο.

realme 12 pro plus bottom

Η ποιότητα κατασκευής και η συνολική αίσθηση είναι σίγουρα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν για το Realme 12 Pro+. Αισθάνεται ασφαλές, ελαφρύ και λεπτό στο χέρι - είναι εξαιρετικά εύκολο στο χειρισμό του παρά το μέγεθός του. Και η προστιθέμενη πιστοποίηση IP65 είναι ένα ωραίο μπόνους, το οποίο δεν είχε το περσινό Realme 11 Pro+.

Realme 12 Pro Plus Οθόνη

realme 12 pro plus screen

Το Realme 12 Pro+ κληρονομεί το ίδιο κυρτό πάνελ OLED 120 Hz με διαγώνιο 6,7 ιντσών και ανάλυση 1080p με τον προκάτοχο του. Η οθόνη έχει σχεδόν όλα τα καλούδια που θα περιμέναμε σε μια συσκευή αυτής της κατηγορίας - βάθος χρώματος 10 bit, υποστήριξη HDR10+ και ρύθμιση φωτεινότητας PWM 2160 Hz για χρήστες με ευαίσθητα μάτια.

Με φωτεινότητα που φτάνει 800 nits (HBM) και 950 nits (μέγιστη) δεν είναι ότι πιο φωτεινό έχουμε δει από άποψη προδιαγραφών. Αλλά καταφέρνει πράγματι αρκετά φωτεινή και κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου, είχα την ευκαιρία να το δοκιμάσω σε μια ηλιόλουστη μέρα και πιστεύω ότι το επίπεδο φωτεινότητας είναι περισσότερο από επαρκές για εξωτερική χρήση υπό φυσικό φως. 

Η Realme δεν αποκαλύπτει τη μάρκα της πρόσοψης από σκληρυμένο γυαλί, αλλά είμαστε εντυπωσιασμένοι από τα μικροσκοπικά πλαίσια και τη μικρή διακοπή της κάμερας. Η ίδια η οθόνη είναι αρκετά συμπαθητική έχει απαλή αντίθεση, φυσική αναπαραγωγή χρωμάτων και ευρείες γωνίες θέασης. Από προεπιλογή παράγει έντονα χρώματα ειδικά στη λειτουργία Vivid, επομένως ίσως χρειαστεί να μεταβείτε στη λειτουργία Φυσικού χρώματος για πιο ήπια, αληθινά χρώματα. Η ανάλυση της οθόνης Full HD+ φαίνεται αρκετά ευκρινής κατά την προβολή εικόνων και κειμένου. Εάν χρειάζεται, μπορείτε να τροποποιήσετε τη χρωματική γκάμα και τη θερμοκρασία της εικόνας στις ρυθμίσεις.

Όσο αφορά τον ρυθμό ανανέωσης της οθόνης έχει τρεις λειτουργίες - Αυτόματη επιλογή, Υψηλή και Τυπική. Οι λειτουργίες High και Auto λειτουργούν με παρόμοιο τρόπο - χρησιμοποιούν το μέγιστο 120 Hz στη διεπαφή χρήστη και σε ορισμένες υποστηριζόμενες εφαρμογές και αλλάζουν στα 60 Hz για στατική εικόνα, αναπαραγωγή βίντεο (αλλά όχι διεπαφή χρήστη βίντεο) και μη συμβατές εφαρμογές όπως οι Χάρτες Google και η εφαρμογή Κάμερας.

Η αυτόματη λειτουργία είναι λίγο πιο περιοριστική - αναλύει την εφαρμογή και στη συνέχεια αποφασίζει αν αξίζει να χρησιμοποιήσετε 120 Hz ή όχι. Διαπιστώσαμε ότι πολλές εφαρμογές, όπως προγράμματα περιήγησης ιστού, εφαρμογές βίντεο όπως το Netflix, εφαρμογές γραφείου, μεταξύ άλλων, περιορίζονται στα 60 Hz.

Τέλος, η επιλογή Standard είναι απλή - το τηλέφωνο χρησιμοποιεί πάντα ρυθμό ανανέωσης 60 Hz και όλες οι εφαρμογές περιορίζονται στα 60 fps βελτιώνοντας αρκετά την διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας.

Realme 12 Pro Plus Επιδόσεις

Το Realme 12 Pro+ βασίζεται σε ένα Snapdragon 7s Gen 2 της Qualcomm, ένα chipset που βασίζεται στην αρχιτεκτονική των 4nm που είναι λίγο πιο γρήγορη έκδοση του Snapdragon 6 Gen 1. Αυτή η πλατφόρμα δεν είναι τόσο ισχυρή όσο η 7+ Gen 2 ή ακόμα και το αρχικό 7 Gen 1. Αλλά προσφέρει αύξηση της απόδοσης σε σχέση με το Dimensity 7050 που υπήρχε στο realme 11 Pro+.

Το Snapdragon 7s Gen 2 διαθέτει έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή με 4x Cortex-A78 @2,4GHz και 4x Cortex-A55 @1,95GHz. Ο SnapDragon 7s Gen 2 χρησιμοποιεί την Adreno 710 GPU, το οποίο έκανε πρεμιέρα στο SoC Snapdragon 6 Gen 1. Αναφέρεται ότι υποστηρίζει ανάλυση FHD+ στα 144 Hz.

Η συσκευή που έχουμε στα χέρια μας είναι η παραλλαγή 12/512 GB και με βάση τις ταχύτητες αποθήκευσης που βλέπουμε, ο αποθηκευτικός χώρος της μονάδας των 512 GB είναι UFS 3.x.

Το Realme 12 Pro+ δεν έχει σίγουρα την καλύτερη απόδοση στην κατηγορία του, αλλά κατατάσσεται κάπου στη μέση στις περισσότερες δοκιμές, αν και τα πάει ιδιαίτερα καλά στη δοκιμή 3DMark Wild Life με ένταση GPU, όπου το SoC αποτυγχάνει να ξεπεράσει μόνο το Dimensity 8020 του Motorola Edge 40. Σίγουρα δεν είναι ένα κινητό επιδόσεων αλλά μπορεί να εκτελεί καθημερινές εργασίες απροβλημάτιστα χωρίς να δούμε ίχνος καθυστέρησης ή κολλήματος ακόμα και όταν είχαμε ανοιχτές αρκετές εφαρμογές στο παρασκήνιο.

Όσον αφορά τη διαρκή απόδοση, η συσκευή έχει εξαιρετική απόδοση. Κατάφερε να διατηρήσει περίπου το 86% της θεωρητικής απόδοσης της CPU σε σταθερές ταχύτητες ρολογιού. Οι παρατεταμένες συνεδρίες παιχνιδιών θα πρέπει να είναι αρκετά ομαλές. Θα παίξετε παιχνίδια χωρίς υψηλά γραφικά πολύ άνετα, ενώ σε πιο απαιτητικούς τίτλους παιχνιδιών ίσως θα χρειαστεί να μειώσετε λίγο τα γραφικά σας στο high ή στο normal. 

Το μεγάλο σύστημα ψύξης VC κάνει καλά τη δουλειά του τόσο όταν χρησιμοποιείτε την κάμερα όσο και όταν παίζετε βαριά παιχνίδια με γραφικά. Δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα με την θερμοκρασία στην συσκευή μας.

Το realme 12 Pro Plus έρχεται με Android 14 και realme UI 5 από το κουτί. Το realme UI 5.0, προσφέρει την δυνατότητα για μια νέα συνδεσιμότητα του χρήστη και δημιουργεί μια νέα εμπειρία. Με το Flash Capsule, η πρόσβαση σε υπηρεσίες όπως το Grab και βασικές λειτουργίες του τηλεφώνου, όπως εγγραφές οθόνης και κλήσεις, είναι διαθέσιμη με ένα μόνο άγγιγμα. Η λειτουργία Smart Image Matting επιτρέπει στους χρήστες να απομονώνουν εύκολα τα θέματα στις φωτογραφίες και να τις μοιράζονται, υποστηρίζοντας ακόμα και την περίπλοκη αναγνώριση πολλών θεμάτων ταυτόχρονα.

Επιπλέον, το Phonelink συνδέει απρόσκοπτα τη συσκευή σας σε υπολογιστές μέσω Microsoft LTW, επιτρέποντας άμεσο συγχρονισμό για κλήσεις, μηνύματα και μεταφορά αρχείων, όλα χωρίς την ανάγκη για πρόσθετα downloads.

Realme 12 Pro Plus Κάμερα

realme 12 pro plus camera 1

Το Realme 12 Pro+ είναι ένα midranger που είναι επικεντρωμένο στην κάμερα, καθώς είναι το μόνο smartphone σε αυτό το εύρος τιμών με τηλεφακό 3x, πόσο μάλλον με τηλεφακό περισκοπίου. Σίγουρα, ο αισθητήρας δεν είναι μεγάλος, αλλά είναι μια τεράστια αναβάθμιση σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο Realme στο παρελθόν.

Μας λείπει όμως η κύρια κάμερα 200MP, καθώς έχει αποδειχθεί ότι παράγει ωραίες, ευκρινείς φωτογραφίες. Ίσως η Realme έπρεπε να συμβιβαστεί σε κάτι, οπότε το 12 Pro+ διαθέτει έναν ελαφρώς μικρότερο αισθητήρα 50MP με αισθητήρα IMX890 (που τον είδαμε σε ναυαρχίδες πριν από κανά δυο χρόνια). Η ultrawide και η selfie κάμερα πάντως είναι ίδια με πέρυσι. Επίσης δεν υπάρχει κάμερα macro αυτή τη φορά αλλά ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΨΕΙ σε κανέναν.

Κύρια Κάμερα SONY IMX890 OIS

Οι φωτογραφίες από το φως της ημέρας που λαμβάνονται με την κύρια κάμερα είναι αρκετά ευκρινείς και λεπτομερείς, με σχετικά καλή αντίθεση, καλό δυναμικό εύρος αλλά και κάπως συντηρητικά χρώματα. Αυτό δίνει στις εικόνες μια ζοφερή ατμόσφαιρα. Γενικά, η κάμερα τείνει να χρησιμοποιεί πιο σκούρες σκιές. Δεν έχουμε άλλα παράπονα, όμως καθώς οι φωτογραφίες στο σύνολο τους είναι αρκετά καλές για την κατηγορία τιμής της συσκευής.

Το λογισμικό κάνει πολύ καλή δουλειά επιλέγοντας τη Νυχτερινή λειτουργία όταν χρειάζεται. Είτε με την αυτόματη νυχτερινή λειτουργία είτε χωρίς, τα δείγματα με την κύρια κάμερα είναι χωρίς θόρυβο, με μεγάλο δυναμικό εύρος, άφθονη λεπτομέρεια και πολύ καλό επίπεδο ευκρίνειας. Σίγουρα μία καλή αναβάθμιση στις βραδινές λήψεις σε σχέση με το περσινό μοντέλο και ανταγωνιστικές στην κατηγορία τιμής της συσκευής.

Περισκοπική κάμερα Omni Vision OV64B OIS

Εδώ ξεκινάει η 3x κάμερα τηλεφακού και είμαστε κυρίως ευχαριστημένοι με την ποιότητα. Η Realme έκανε πολύ καλή δουλειά ταιριάζοντας με την απόδοση της κύριας κάμερας και τη μετα-επεξεργασία. Αυτό σημαίνει ότι έχετε την ίδια εμφάνιση με τον τηλεφακό, αλλά θα απολαμβάνετε επίσης ευκρινείς, καθαρές και λεπτομερείς εικόνες. Μπορεί να παρατηρηθεί κάποια ελαφριά θολούρα σε περιοχές με κακό φωτισμό, αλλά δεν πρέπει να ανησυχείτε. Σε φως ημέρες θα πάρετε 3x και 6x ζουμ χωρίς απώλειες με καλό δυναμικό εύρος, ευκρίνεια και ζωντανά χρώματα.

Η κάμερα με ζουμ από 3x έως 6x τη νύχτα είναι σε γενικές γραμμές αρκετά καλή - ορισμένες λήψεις φαίνονται αξιοπρεπώς ευκρινείς και λεπτομερείς, ενώ σε λίγες περιπτώσεις είδαμε μερικές λήψεις κάπως ασαφείς και εκτός εστίασης. Αλλά είδαμε συνολικά πολύ καλή αντίθεση και πιο ζωντανά χρώματα με ελάχιστο ή καθόλου θόρυβο σε πολλές περιπτώσεις που μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους. Σε βραδινές λήψεις με χαμηλό ειδικά στο 6x βέβαια είδαμε ότι πολλά αντικείμενα στις φωτογραφίες που λάβαμε ήταν πιο απαλά σε αρκετές περιπτώσεις αλλά θεωρώ ότι είναι κάτι αναμενόμενο σε αυτή την κατηγορία τιμής.

Πορτραίτα

Η realme χαρακτηρίζει το realme 12 Pro Plus portrait master και κατά την γνώμη μου όχι άδικα. Τουλάχιστον για την κατηγορία του. Θα πάρετε πολύ ωραία πορτραίτα ειδικά στο 3x με καλό χρωματικό τόνο, ρεαλιστικό bokeh εφέ και καλό διαχωρισμό μεταξύ του θέματος και του υπόβαθρου. Ο τόνος του δέρματος είναι φυσικός αν και με την χρήση φίλτρων ή ρετούς μπορεί αυτό να αλλάξει αρκετά.

Υπερευρυγώνια Κάμερα 8MP

Αν και όπως πάντα είμαστε δύσπιστοι με τις υπερευρυγώνιες κάμερες των 8MP η συγκεκριμένη φαίνεται εντάξει ως επί το πλείστον. Η απόδοση σε φως ημέρας είναι σχετικά καλή, ενώ η ευκρίνεια και η λεπτομέρεια είναι ικανοποιητικές. Ίσως θεωρηθεί ακόμη και «καλή», αφού οι συνηθισμένες υπερευρυγώνιες φωτογραφίες των 8MP από τους ανταγωνιστές δεν είναι, τουλάχιστον, εντυπωσιακές.

Οι εξαιρετικά ευρείες λήψεις σε χαμηλό φωτισμό είναι ως επί το πλείστον ασαφείς, αλλά ορισμένες αξιοπρεπείς λήψεις μπορούν να αποτυπωθούν αν αυτό που φωτογραφίζουμε έχει λίγο περισσότερο φωτισμό. Η κάμερα αποδίδει επαρκώς τις πηγές φωτός και προσφέρει ακόμη και κάποιες λεπτομέρειες στις σκιές.

Selfie Κάμερα

Οι selfies φωτογραφίες δεν είναι κάτι εντυπωσιακό αλλά δεν θα σας απογοητεύσουν. Σε φως ημέρας έχουμε καλό χρωματικό τόνο, καλή λεπτομέρεια και φυσικό χρώμα στο δέρμα. Όχι κάτι ιδιαίτερα εντυπωσιακό αλλά αρκετά αξιοπρεπές και μαζί με τα πολλά φίλτρα που προσφέρει θα έχετε αρκετά να κάνετε.

Εγγραφή βίντεο

Το Realme 12 Pro+ μπορεί να κάνει εγγραφή βίντεο 4K στα 30fps με την κύρια κάμερα και την κάμερα 3x τηλεφακό, ενώ το ultrawide έχει μέγιστη απόδοση στα 1080p στα 30fps. Το ίδιο ισχύει και για τη selfie κάμερα.

Το λογισμικό προσφέρει τυπικό EIS σε όλες τις κάμερες (εφόσον είναι 1080p) και μια αποκλειστική λειτουργία Ultra Steady που μιμείται τη σταθεροποίηση μιας action camera. Αυτή η λειτουργία περιορίζεται στα 1080p@60fps και έχει σημαντικά μικρότερο οπτικό πεδίο λόγω του πιο επιθετικού EIS.

Τα πλάνα της κύριας κάμερας είναι σε καλό σημείο. Δεν έχει έντονες αντιθέσεις και χρώματα, ενώ διαχειρίζεται αρκετά καλά τα highlights και τις σκιές. Η ευκρίνεια είναι εντάξει και το επίπεδο λεπτομέρειας είναι ικανοποιητικό. Η κάμερα 3x τηλεφακού φαίνεται να δυσκολεύεται με τα βίντεο είναι λιγότερο ευκρινής και πιο ασαφής από την κύρια κάμερα.

Παραδόξως, τα πλάνα σε χαμηλό φωτισμό με την κύρια κάμερα φαίνονται περισσότερο από αξιοπρεπή. Δεν υπάρχει θόρυβος, το δυναμικό εύρος είναι καλό, τα χρώματα είναι σχεδόν φυσικά και η αντίθεση είναι σωστή, κάτι που δεν το βλέπουμε συχνά σε αυτή την κατηγορία.

Realme 12 Pro Plus Photos

 

Realme 12 Pro Plus Φόρτιση και Μπαταρία

realme 12 pro plus unboxing

Το Realme 12 Pro+ κάνει ένα βήμα πίσω όσον αφορά την ταχύτητα φόρτισης. Όχι απαραίτητα σε σύγκριση με τους αντιπάλους του, αλλά σε σύγκριση με τον προκάτοχό του. Το Realme 11 Pro+ υποστηρίζει φόρτιση 100W, ενώ το νεότερο 12 Pro+ φτάνει τα 67W.

Στην πράξη, όμως, η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη. Το νεότερο μοντέλο φτάνει στο 49% σε μόλις 15 λεπτά (σε αντίθεση με το 63% που πέτυχε ο προκάτοχός του), ενώ η πλήρης φόρτιση διαρκεί περίπου 43 λεπτά, από 28 λεπτά για το 11 Pro+.

Η συσκευή λειτουργεί με τυπική μπαταρία 5.000 mAh, όπως και ο προκάτοχός της, αλλά ο νέος Snapdragon 7s Gen 2 θα πρέπει, θεωρητικά, να προσφέρει καλύτερη συνολική απόδοση. Και ως επί το πλείστον, τα τεστ της πραγματικής ζωής αποδεικνύουν ότι είναι αλήθεια. Το Realme 12 Pro+ έχει ελαφρώς μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας με βελτιωμένο χρόνο ομιλίας και περιήγηση στο web.

Σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό, το Realme 12 Pro+ προηγείται σχεδόν σε κάθε κατηγορία. Το smartphone έχει υψηλότερη βαθμολογία σε χρόνο ομιλίας, περιήγηση και αναπαραγωγή βίντεο και υστερεί μόνο στη δοκιμή παιχνιδιών. Και ακόμη και εκεί δεν είναι πολύ πίσω. Σε γενικές γραμμές στην πραγματική χρήση θα πάρετε πάνω από μία ημέρα κανονικής χρήσης αρκετά εύκολα.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Web designer τα τελευταία 12 χρόνια. Στον ελεύθερο του χρόνο παιδεύεται (και παιδεύει) με οτιδήποτε πέσει στα χέρια του, από υπολογιστές, κινητά, gadgets μέχρι φωτογραφικές μηχανές ( Μετά δεν λειτουργεί Τίποτα!).
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης