Πώς να κατεβάσετε τα Windows 10 Fall Creators Update άμεσα

Είστε έτοιμοι να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας στην πιο πρόσφατη έκδοση των Windows 10; Εντάξει, ας ξεκινήσουμε την διαδικασία.

 

Κατ 'αρχάς, επιτρέψτε μου να ενημερώσω: Πριν εγκαταστήσετε οποιαδήποτε ενημέρωση του μεγάλου λειτουργικού συστήματος, είναι καλή ιδέα να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του συστήματός σας σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης. Μπορείτε απλά να φορτώσετε σημαντικά αρχεία στην υπηρεσία cloud που προτιμάτε ή σε μια εξωτερική μονάδα δίσκου. Η ενσωματωμένη υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας των Windows μπορεί να βρεθεί πατώντας Ρυθμίσεις> Ενημέρωση και ασφάλεια> Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας.

Πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας πληροί τις απαιτήσεις του συστήματος για αναβάθμιση:

1GHz ή ταχύτερο επεξεργαστή
1 GB μνήμης RAM για μια μηχανή 32 bit. 2 GB μνήμης RAM για μια μηχανή 64 bit
16GB χώρο σκληρού δίσκου για μια μηχανή 32 bit. 20 GB χώρο σκληρού δίσκου για μια μηχανή 64 bit
Κάρτα γραφικών DirectX 9 ή νεότερη έκδοση με πρόγραμμα οδήγησης WDDM 1.0

Ελέγξτε το Windows Update

Η Microsoft θα ξεκινήσει την κυκλοφορία του Windows 10 Fall Creators Update στις 17 Οκτωβρίου (σήμερα), αλλά θα το κάνει σταδιακά, οπότε ίσως να μην λάβετε αμέσως την ενημέρωση. (Για να είμαστε δίκαιοι, η αναβάθμιση σε εκατοντάδες εκατομμύρια υπολογιστών απαιτεί χρόνο και προγραμματισμό.)

Για να ελέγξετε αν είναι διαθέσιμη για τον υπολογιστή σας, κατευθυνθείτε στις Ρυθμίσεις> Ενημέρωση και ασφάλεια> Windows Update και κάντε κλικ στο κουμπί Έλεγχος για ενημερώσεις. Ο υπολογιστής σας θα πραγματοποιήσει σάρωση για την ενημέρωση και, εάν είναι διαθέσιμο, θα ξεκινήσει η λήψη του. Αφού ολοκληρωθεί η λήψη της ενημερωμένης έκδοσης, κάντε κλικ στην επιλογή Επανεκκίνηση τώρα για να ξεκινήσετε πάλι τον υπολογιστή σας και να ολοκληρώσετε τη διαδικασία εγκατάστασης.

... Ή να παρακάμψτε τη γραμμή και να εγκαταστήσετε με μη αυτόματο τρόπο

Αν θέλετε να ενημερώσετε τον υπολογιστή σας με το Fall Creators Update πριν το φθινόπωρο γίνει χειμώνας, τότε μπορείτε να ενημερώσετε μη αυτόματα τα Windows 10 αντί να περιμένετε να φτάσει η ενημέρωση. Μεταβείτε στη σελίδα λήψης λογισμικού της Microsoft (από εδώ) και κάντε λήψη των αρχείων ISO για την ενημέρωση των Windows 10 Fall Creators. Εκτελέστε το αρχείο για να ανοίξετε τον Windows 10 Update Assistant και ακολουθήστε τις οδηγίες για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία εγκατάστασης.

Έπειτα θα χρειαστεί να κάνετα μια επανεκκίνηση της συσκευής σας και θα είστε έτοιμοι. Αν κάτι πάει στραβά (microsoft είναι αυτή) να λέτε πάλι καλά που σας είπα πιο πάνω να πάρετε backup!

close

youtube sub